29 / 04 / 2024

enerji toplantısı

enerji toplantısı

"Enerji projeleri ve anlaşmaları için yeni fonlar nereden ve nasıl bulunabilir?" başlıklı toplantı 11 Aralık'ta İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirecek. Geçen sene kurulan kulübün üçüncü toplantısı yapılacak.

Taner Yıldız: Boru özelleştirmeyi düşünmüyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, " Boru özelleştirmeyi düşünmüyoruz. Böyle bir programımız yok, böyle bir düşüncemiz yok, böyle bir hedefimiz yok " dedi...

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

Çanakkale Helvacı Termik Santrali projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş., Çanakkale İli, Çan İlçesi, Helvacı Köyü sınırları dahilinde Helvacı Termik Santrali projesinin yapılması planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül'de.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Mersin Ham ve Rafine Yağ Üretim Tesisi Kapasite artırımı ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta

Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş., Mersin İli, Akdeniz İlçesi'ne Ham ve Rafine Yağ Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Margarin Üretim Tesisi ile Kojenerasyon Tesisi İlavesi projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

enerji toplantısı Haberi

enerji toplantısı

Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü, Türkiye'nin gelecek 10 yılda 120 milyar dolarlık enerji yatırımına sermaye sağlayabilecek enerji fonuna ihtiyaç duyacağını belirterek, 11 Aralıkta bu konunun da gündeme geleceği "Enerji projeleri ve anlaşmaları için yeni fonlar nereden ve nasıl bulunabilir?" toplantısı gerçekleştireceklerini bildirdi. Mehmet Öğütçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantının İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılacağını belirtti. Geçen sene kurulan kulübün üçüncü toplantısının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'm katılımıyla açılacağını dile getiren Öğütçü, oturumlara İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Ürdün, Yunanistan, Bulgaristan'dan hükümet, özel sektör temsilcileri ve kanaat önderlerinin katılacağını ifade etti. "Kapalı kapılar arkasında sayın Taner Yıldız'ı ve sektörün dünya, bölge ve Türkiye liderlerini dinleyeceğiz. Nereye gittiğimize dair ışık tutmalarını isteyeceğiz" diyen Öğütçü, toplantıda öne...