03 / 05 / 2024

Enerjisa yeni hes

Enerjisa yeni hes

Enerji sektöründeki faaliyetlerini üretim, dağıtım, toptan ve perakende ticareti kapsayacak şekilde bütünleşik bir stratejiyle ele alan Enerji SA, yeni dönemde yerli kaynaklara yatırım yapacak..

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde binalar yükselmeye başladı!

Yusufeli Barajı ve HES projesi kapsamında sular altında kalacak Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri çalışmaları kapsamında binalar yükselmeye başladı. Yusufeli taşınma süreci 2023'te tamamlanacak..

Sakarya'ya 3 yeni HES geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla havzasında hayata geçirilen Akçay Baraj Projesi’nde gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 3 yeni HES projesinin de müjdesini verdi...

Kırgızistan, HES projelerine yeni yatırımcı arıyor!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatı projelerine yeni yatırımcı aradıklarını belirtti.

Artvin Kamilet Vadisi’ne yeni HES projesi!

Artvin İl Genel Meclisi, Kamilet Vadisi’nde bir HES yapımına daha izin verdi. Kamilet Vadisi üzerinde HES yapımına izin verilmesinin hemen ardından MNG Holding, atağa geçti.

Sakarya Akçay Barajı ile 3 yeni HES inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı projesiyle kente 3 yeni HES'in de kazandırılacağını, böylece yıllık enerji üretim kapasitelerinin iki katına çıkacağını bildirdi.

Antalya’ya 29 yeni HES ve baraj!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 20 adet hidroelektrik santrali (HES) ve barajın olduğu Antalya’da özel şirketler aracılığıyla 29 adet yeni HES projesinin daha hayata geçirilmesi gündemde

Enerjisa'nın yeni CEO'su Kıvanç Zaimler oldu!

Enerjisa Üst Yöneticisi (CEO) Yetik Mert'in 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılma kararı almasının ardından bu göreve şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler'in atanması uygun görüldü.

Yusufeli Barajı ve HES projesi çalışmaları sürüyor!

Yusufeli Barajı ve HES projesi nedeniyle sular altında kalacak olan Yusufeli ilçe merkezinin yeniden yerleşim yeri çalışmaları devam ediyor. Artvin’de görev yapan medya temsilcileri yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulundu.

Kavak HES için 3. ÇED süreci başladı!

Artvin’in Arhavi ilçesinde kent içerisinde oluşu nedeniyle ‘Çılgın HES’ olarak bilinen Kavak HES için verilen ‘olumlu’ raporun mahkemece reddedilmesiyle yeni bir süreç başladı.

Enerjisa, 3 hidroelektrik santralinin satışını hedefliyor!

Sabancı ve Alman E.ON’un ortaklığı olan Enerjisa, şirketin borç seviyesini düşürmek amacıyla yatırım süreçleri devam eden ve toplam 900 MW kurulu güçte planlanan 3 hidroelektrik santralinin (HES) satışını hedefliyor.

Enerjisa yeni hes Haberi

Enerjisa yeni hes

Enerji sektöründeki faaliyetlerini üretim, dağıtım, toptan ve perakende ticareti kapsayacak şekilde bütünleşik bir stratejiyle ele alan Enerjisa, yeni dönemde yerli kaynaklara yatırım yapacak. Enerjisa CEO'su Yetik K. Mert, bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla k Türkiye'nin en büyük serbest elektrik üreticisi konumuna ulaştıklarını söyledi. Enerjisa olarak yeni dönemde HES yatırımlarını devreye almak istediklerinin altını çizen Mert, "Bu kapsamda inşaatı devam eden 450 MW kapasiteli Tufanbeyli santralinin ilk ünitesini, 82 MW kapasiteli Yamanlı ve 62 M W kapasiteli Doğançay HES'i en geç 2016 yılı.başında işletmeye almayı planlıyoruz" dedi. 


Yetik K. Mert, Enerjisa'nın 2013 yılında birçok yatırımı ele aldığını belirterek, "2013 yılı içinde, toplamda yaklaşık 500 MW kurulu güce sahip Dağdelen (8 MW), Kandil (207 MW), Kuşaklı (20 MW), Köprü (156 MW), Sarıgüzel (103...