26 / 07 / 2024

Enerya dubai ödül

Enerya dubai ödül

Enerya, Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde “Enerji Sektöründe En İyi Marka Kimliği’’, “En İyi Marka Kimliği Uygulamaları”, “En İyi Marka Mimarisi Çözümü” dallarında Altın ödüllere layık görüldü.

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

Cityscape ödülü alan AND Plaza, Canpa imzası taşıyor!

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Dubai'den Enerya'ya dönüşüm ödülü!

Enerya, Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde “Enerji Sektöründe En İyi Marka Kimliği’’, “En İyi Marka Kimliği Uygulamaları”, “En İyi Marka Mimarisi Çözümü” dallarında Altın ödüllere layık görüldü.

Varyap Meridian En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi ödülünü aldı!

Varyap, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok uluslararası ödül alan Varyap Meridian projesi Dubai’de düzenlenen Cityscape 2014 fuarından da ödülle döndü.

Rixos Palm Dubai Dünyanın en iyi resort oteli seçildi!

TÜRK misafirperverliğini Körfez’e taşıyan Rixos The Palm Dubai, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen ödül töreninde World Travel Awards (WTA) tarafından verilen prestijli ödülünü aldı. Ödülü otelin müdürü aldı...

Quasar İstanbul En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje ödülünü aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Türkiye’ye 3 Avrupa Birinciliği getiren Quasar İstanbul, Dubai’den de büyük ödülle dönüyor. Quasar İstanbul En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje ödülünü aldı...

Bio İstanbul Konut Projesi dalında Büyük Ödül'e aday gösterildi!

Türk mimarlığının uluslararası markası Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai ve Doha’daki ofisleriyle, dünya gayrimenkul sektörünün gözde merkezi Körfez Bölgesi’nde önemli projelere imza atıyor. Bio İstanbul Konut Projesi dalında Büyük Ödül'e aday gösterildi...

İstanbul'daki üç restorana mükemmeliyet ödülü!

Amerikada yayınlanan Wine Spectator dergisi, üç İstanbul restoranını şarap servisinde mükemmeliyet ödülüne layık gördü. Listede Türkiye ilk kez yer aldı...

Enerya dubai ödül Haberi

Enerya dubai ödül

Enerya marka kimliği ile Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde “Enerji Sektöründe En İyi Marka Kimliği’’, “En İyi Marka Kimliği Uygulamaları”, “En İyi Marka Mimarisi Çözümü” dallarında Altın ödüllere layık görüldü.


Türkiye’nin 2. en yaygın doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya, 12 yıldır Antalya, Konya, Karaman, Ereğli, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtımını ve altyapı faaliyetlerini yürütüyor. 2003 yılından bu yana bulunduğu illerde farklı markalar altında hizmet veren -eski adı ile Energaz- Enerya, markasını ayrıştırmak ve tüketicisinin de sahip olmayı arzuladığı daha temiz, daha akıllı ve daha basit enerji hakkında onları bilgilendirmek ve onlara kullandıkları enerjiyi takip ve kontrol etme imkanı sağlamayı amaçlayarak markasını yenilemeye karar verdi.


2014’te yapılan geniş kapsamlı ön çalışmaların ardından marka...