06 / 05 / 2024

ENG Gayrimenkul engin tortumlu

ENG Gayrimenkul engin tortumlu

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Bedriye Alev Engin tarafından kuruldu.

Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Polat tarafından kuruldu.

ENG Gayrimenkul engin tortumlu Haberi

ENG Gayrimenkul engin tortumlu

Gayrimenkul Danışmanlığı ile ilgili koşulları ve gelişmeleri yakından takip ederek, farklı yöntemler geliştirip, farklı yaklaşımlarla hızlı ve çözüm odaklı bir davranış sergileyen ENG Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu profesyonel yönetici olarak Sinpaş GYO, Dumankaya, Çukurova Gayrimenkul, Demirli Yapı, Evren Ayhan, Atlantik Proje Yapı gibi büyük projelerde pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerinde başarılı bir performans geliştirdi. ENG Gayrimenkul ayrıca tecrübesi ışığında Gayrimenkul sektörüne danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Önceliğini koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirleyen ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

ENG Gayrimenkul kurucusu Engin Tortumlu Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Tortumlu, kariyerine 2004 yılında Dumankaya İnşaat'ta Satış Danışmanlığı göreviyle başladı....