02 / 05 / 2024

engelli aylığı ne kadar oldu

engelli aylığı ne kadar oldu

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücrete yapılan ara zamla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam geldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarları ne kadara çıktı?  İşte kalem kalem Temmuz zamlı yeni maaşlar...

Yaşlı ve engelli aylıkları farklarıyla birlikte hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Binlerce kişinin merakla beklediği yaşlı ve engelli aylığı Şubat ödemeleri hesaplara yatırıldı. Peki ne kadar yaşlı ve engelli aylığı yattı? İşte ayrıntılar...

TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evde bakım, aile destek, engelli aylığı yükseliyor? İşte zamlı destek ödemeleri

Her sene ocak ve Temmuz ayları ile birlikte gerçekleşen memur maaş katsayısı artışları sadece memurları değil, toplumda farklı kesimlerin ödemelerini de etkiliyor. Bu ödemelerden biri de sosyal destek ödemeleri. Peki Evde bakım, aile destek, engelli aylığı ne kadar?

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zam müjdesi! Ocak ödemeleri buz kestirdi! Son dakika!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasının kaç lira olarak hesaplara yattığı merak ediliyor. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükseldi? Ocak'ta sosyal desteklere ne kadar zam gelecek?

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlara zam şoku! Yeni maaşlar tek tek açıklandı! 

Son dakika sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları belli oldu. 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı yeni ödeme tutarları ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığında son dakika rakamlar! Zamlı maaşlar tam bu kadar oldu! Şimdi bakın!

Yeni Temmuz zamlı sosyal destek ödemeleri tek tek açıklandı. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı bu ay ne kadar oldu? 

Engelli maaşı alanlar hemen bu rakama bakın! Yeni zamlı engelli aylığı açıklandı! Tam bu kadar verilecek!

Memur maaşlarında yaşanan artışla, engelli vatandaşlar için sağlanan engelli maaşında da yükseliş yaşandı. Peki Engelli aylığı Temmuz 2023 zammıyla ne kadar oldu? 

Yaşlı ve engelli aylıklarında Temmuz müjdesi! Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? 

Asgari ücrete ara zammı ile engelli ve yaşlı maaşlarına uygulanacak zam da sık sık gündem oluyor. Peki yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? Hangi maaş kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına kallavi zam! Hemen şimdi açıklanan bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da asgari ücrete yapılacak zamla birlikte artacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla kaç TL, ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz ayında zamlanacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla ne kadar olacak? 

Engelli aylığına Temmuz'da tam bu kadar zam geliyor! Engelli aylığı alanlar dikkat: Tek tek rakam verildi!

Asgari ücret zammının ardından pek çok maaşta da yükseliş yaşanacak. Binlerce kişi şimdi 'Engelli aylığına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak?

Sosyal destek ödemelerine Temmuz zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı ne kadar olacak? Maaşınıza bakın

65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Binlerce vatandaş sosyal desteklere Temmuz zammının gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli aylığı Temmuz'da yükselir mi? 

Sosyal destek ödemelerine yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar ödenecek?

Sosyal destek ödemelerine yeni zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? 

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

engelli aylığı ne kadar oldu Haberi

engelli aylığı ne kadar oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret temmuz zammını açıklamasıyla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarları da dahil olmak üzere devlet destek ödemeleri ve maaşlar yükseltildi. Asgari ücret ara zamla beraber yüzde 30 yükseldi ve 5 bin 500 liraya çıktı.

Devlet tarafından, yeterli gelire sahip olmayan, yaşlı ya da sağlık sorunları olan kişiler ve aileler için her ay düzenli şekilde destek ödemeleri yapılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği de her ay devlet tarafından düzenli şekilde ödenen sosyal destekler arasında yer alıyor.

Sosyal destek ödemesi alan binlerce vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinin Temmuz zammıyla beraber ne kadara yükseldiğini araştırıyor ve yeni zamlı maaş rakamlarını araştırıyor.

Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde...