03 / 05 / 2024

engelli banyo

engelli banyo

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Atık yağlar engelli vatandaşlara umut oluyor!

Atık yağlar engelli vatandaşlara umut oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat Projesi’ne” vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bozulan engelli yoluna İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eli değdi!

İzmir'de belediyenin, görme engelliler için caddelerdeki kaldırımlara yerleştirdiği sarı renkteki kabartmalı "engelli hatları" bazı noktalarda otomobillerin bazı yerlerde de kaldırımları işgal eden kafe ve çay ocaklarının masa ve sandalyeleri altında kald

2b engelli indirimi var mı?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerler olan 2b arazilerinde engelli indirimi var mı?

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi!

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi. ORKA® Banyo ayrıcalığı, modern yaşama uygun olarak tasarlanmış banyo dolapları ve üniteleri ile TEMA İSTANBUL sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Üsküdar Belediyesi iki noktaya Engelli Araç Şarj İstasyonu kurdu!

Üsküdar Belediyesi, engellilerin akülü araçlarını şarj edebilmesi için Engelli Araç Şarj İstasyonu'nu hizmete sundu. Bağlarbaşı ve Mimar Sinan Mahallesi’nde konulan Engelli Araç Şarj İstasyonları engelli vatandaşın işini kolaylaştırdı.

Konforist Edu Suits engelli dostu!

Tasarımı, dekorasyonu ve öğrencilere sunduğu yüksek standartlardaki hizmetleri ile konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kayıt önceliği hakkı da tanıyor.

Kleemann engelli asansörleri ile engelleri kaldırıyor!

Tekerlekli sandalye kullananlar, koltuk değneği gibi destekler ile adım atabilenler ve de merdiven çıkmakta zorlanan yaşlı insanlar için Kleemann, engelli asansörleri ile adeta kurtarıcı oluyor.

Karşıyaka Belediyesi görme engelli yollarını yeniliyor!

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi projelere devam ediyor. Belediye ilçe genelindeki, hissedilebilir görme engelli yollarını yenilemek ve sayılarını artırmak için çalışma başlattı.

engelli banyo Haberi

engelli banyo

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Tutunma barı, açılı engelli aynası, yatay-dikey bar, açılı tutunma barı, yer-duvar L tipi tutunma barı, WC mafsallı tutunma barı, ahşap duş oturağı gibi ürünlerden oluşan bu özel ürün grubu ile bedensel engeller yardıma ihtiyaç duymadan banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebiliyor. 


Paslanmaz SS304 malzeme kullanılarak hazırlanan ürünler aynı zamanda hem sağlıklı hem de çok dayanıklı..! Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında...