07 / 05 / 2024

engelli turizmi

engelli turizmi

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi gerçekleştirildi!

Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci " Sağlık turizmini geleceğin en önemli ekonomik sektörlerinden birisi olarak görmemiz gerektiğine inanıyorum " dedi.

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ!

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ detayları haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 99 bin 89 lira ile 134 bin 865 lira arasında değişiklik gösteriyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı kapsamında 39 tane daire 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile yapılacak. Projede daireler 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Metro istasyonlarına engelli araçları akü için şarj üniteleri yerleştirildi!

İstanbul’da engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir hizmeti hayata geçirildi. Metro istasyonlarına engelli araçları için ‘ akü şarj üniteleri ’ yerleştirildi.

Engelli araçları metro istasyonlarında şarj edilebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre engelli erişiminde kolaylık sağlaması için metro istasyonlarına " akü şarj üniteleri " yerleştirildi. Engelli araçları metro istasyonlarında şarj edilebilecek.

Lalezar Termal Erzurum'da termal turizmi canlandıracak!

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

Sağlık turizmi gelirlerinin ikiye katlanması planlanıyor!

Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı Eylem Planı’na göre, halen 2 bin 800 dolar civarında olan kişi başı sağlık turizmi gelirinin 2018’de 4 bin 700 doları aşması planlanıyor

Cahit Cıngı: Kış turizmi tehlikede!

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Panelde, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı konuştu...

Alanya turizmi 12 aya yayacak!

Turizmi 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, yaşlı ile engelli gruplarına giren ve seyahat edebilen 116 milyon Avrupalı'yı bölgesine çekerek bu pazardan pay almak istiyor.

Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim Paneli düzenlendi!

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Katılımcılar kış turizminin son durumunu değerlendirdi.

Manisa'da sağlık turizmi gelişecek!

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ve toplum sağlığı hekimleri ile yaptığı toplantıda sekiz proje açıkladı. Sağlık turizmi kapsamında tüm hastaneler yenileniyor...

engelli turizmi Haberi

engelli turizmi

Bodrum'da faaliyetlerini sürdüren seyahat acentesi ANB Travel'ın Genel Müdürü Hollandalı Sander Damen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek, acentenin turizme yönelik faaliyetleri hakkında Başkan'a bilgi verdi. Ziyarette Damen'e Bodrum Kadıkalesi Mevkii'nde yer alan Yasmin Bodrum Resort - Convention - Spa'nın Genel Müdürü Ertıan Clnaldı da eşlik etti. 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Avrupa'dan gençlik kamplarını da Bodrum'a getiren seyahat acentesinin genel müdürü Sander Damen, Başkan Kocadon ile yaptığı görüşmede engellilere yönelik olarak spor turizmine büyük önem verdiklerini belirtti. Damen ayrıca "Engellilere uyumlu spor sahalarının çoğaltılması ve mevcut spor sahaannın aynı zamanda engelli sporcularımız için de uygun bir hale getirilmesi, bu turizm pastasından aldığımız payın da artmasını sağlayacak. En kısa sürede hangi sahaların uygun olabileceği yönünde kendisiyle detaylı bir...