04 / 05 / 2024

engellilere özel alan

engellilere özel alan

AK Parti İl örgütü, binalarda yangın merdiveni, sığınak gibi alanlarla beraber engellilere yapılması gerektiği düşüncesiyle bir çalışma başlattı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

İl Özel İdare KDV'den muaf konut ve ticari alan imarlı arsa satacak!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi konut alanı imarlı arsa satıyor! Bu tarihe dikkat!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlara özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaşını Ziraat’ten alan çalışanlara özel konut kredisi avantajları sunuyor. Ziraat Bankası çalışanın artısı konut kredisi ürünü detayları neler?

engellilere özel alan Haberi

engellilere özel alan

AK Parti İzmir İl örgütü yeni yapılan inşaatlarda engellilere özel bir alan ayrılması için çalışma başlattı. Binalarda yangın merpeni, sığınak gibi alanlarla beraber engellilere özel bölümlerin de yapılması gerektiğini belirten AK Parti İzmir Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Karaman, "İzmir'de müteahhit arkadaşlarımızın bir bölümü kendi projelerinde engellilere özel bir alan ayırmaya başladı. Bunun Türkiye geneline yayılması için yasalaşması lazım. Bunun için görüşmelere başladık" dedi.


HÜKÜMETE GİDECEK

Karaman, konuya ilişkin detaylı incelemenin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'a sunulacağını söyledi. Konuyu ilk olarak başkanı olduğu Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği ile görüşen Karaman, "Ülkemizde çok sayıda engelli vatandaşımız var.


İzmir'deki müteahhit arkadaşlarımızın bir bölümü 2016 yılı itibariyle başlayan projelerine...