19 / 05 / 2024

engelsiz parki engelli çocuklar için park

engelsiz parki engelli çocuklar için park

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, engelli çocuk dostu parkları hayata geçireceklerini ve bu anlamda mevcut parklarda düzenlemeler yaptıklarını belirtti...

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Manisa Kula Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona yaklaştı.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kula Engelsiz Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve yeni alanlar oluşturmak amacıyla Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki inşaat çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kırıkkale Üniversitesi'ne engelsiz kampüs projesi uygulanacak!

Kırıkkale Üniversitesi, engelsiz bir kampus için 2015’te 750 bin TL yatırım yaparak ülke genelinde engelli öğrencilerin eğitim-öğretim hayatını kolaylaştırma konusunda örnek üniversite durumuna geldi.

Çorum'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü program sonrasında engelsiz yaşam merkezi müjdesini verdi.

Sakarya'ya Engelsiz Bakım Evi inşa edilecek!

Dünya Engelliler Günü kapsamında SGM’de gerçekleştirilen programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, engelli yakınlarına müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Şehrimize Engelsiz Gündüz Bakım Evi kazandıracağız" dedi

engelsiz parki engelli çocuklar için park Haberi

engelsiz parki engelli çocuklar için park

Kadıköy Belediyesi engelli çocukların da oyun oynayabileceği parklar oluşmak için harekette geçti. Engelli çocuk dostu parkları hayata geçireceklerini belirten Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, engelli çocukların ailelerinin talepleri üzerine zaten böyle bir çalışma yapmayı düşündüklerini ifade etti.


Kadıköy Belediyesi, mevcut parkları yeniden engelli dostu park haline getiriyor. Belediye, Acıbadem'deki iki park için de bu anlamda düzenlemeler...