22 / 07 / 2024

Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi turhal

Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi turhal

Turhal Belediyesi'nce hazırlanan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenerek yapılan proje kapsamında yapılan tesislerin açılışına Turhal Kaymakamı Y. Fatih Kadiroğlu ve Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen de katıldı...

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi turhal Haberi

Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi turhal


Tokat’ın Turhal ilçesinde "Engelsiz Belediye Hizmeti, Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisleri" düzenlenen törenle açıldı.


Turhal Belediyesi'nce hazırlanan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenerek yapılan proje kapsamında yapılan tesislerin açılışına Turhal Kaymakamı Y. Fatih Kadiroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ilçe protokolü, engelliler ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Yakın zaman içerisinde temelinin attığımız bu projemizin bugün açılışını hep beraber yapıyoruz. Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi Projesi'nin toplam bütçesi 540 bin TL. Bunun yüzde 55’i OKA, yüzde 45’i ise belediye katkısı” dedi.


Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi’nin 12 bin metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Gözen, “Sosyal tesis binamız içersinde 1 adet kafeterya, 1 adet bilgisayar salonu, 1 adet okuma salonu ve 1 adet...