30 / 08 / 2024

Engin Aksoy

Engin Aksoy

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

İnşaat sektörü Vodafone ile yarına hazırlanıyor!

Vodafone, Türkiye’nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor. Kurumların ardından sektörleri de mercek altına alan Vodafone, ilk olarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün dijitalleşme haritasını çıkardı.

5G, bir başka bahara mı kaldı? GSM devinin CEO’sundan çarpıcı açıklamalar!

Uzun süredir “geldi, gelecek” haberleriyle gündemde yer alan ve tıpkı mobil telefonlar gibi yaşamlarımızda ve iş yapış şekillerinde ufak çaplı devrim yaratması beklenen 5G Teknolojisi ne zaman gelecek? 5G neleri değiştirecek? Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, 5G’nin neden önemli olduğunu ve etki

Eat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Engin Aksoy tarafından kuruldu.

Ear Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ear Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Engin Aksoy tarafından kuruldu.

Enaks Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enaks Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Engin Aksoy tarafından kuruldu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Aksoy Holding'ten Rumelihisarı'na yeni proje!

Aksoy Holding son beş yıldaki en büyük yatırımlarını gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdi. Şirket, Rumelihisarı’nda 60 dönümlük büyük bir arazide lüks konut inşa etmeyi planlıyor.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Engin Caner: Emlak sektörünün geniş yelpazesi var!

Dörtler İnşaat ve Emlak ofisinde çalışan Engin Caner, emlak sektörünün gelişimini ve günümüzdeki durumunu anlattı. İşte o röportaj..

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Engin Aksoy Haberi

Engin Aksoy

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.


Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların belediyecilik işlemlerini kolaylaştırmak için e-belediyecilik hizmetlerinin verilmesinin akıllı şehir uygulamalarına örnek olduğunu ifade ederek, "Bunu yapan belediyenin uçtan uca akıllı olduğunu söyleyemeyiz. Sadece güzel bir dijital uygulamadır." dedi.


Akıllı şehir kavramının dünyada çok konuşulan bir konsept olduğunu belirten Aksoy, şöyle konuştu:


"Ancak 'akıllı şehir' kavramını uçtan uca uygulayan bir şehir bulunmuyor. Amacımız Türkiye'deki şehirleri gerçekten akıllı şehir yapabilmek. Türkiye'de ve dünyada ilk kez uçtan uca akıllı şehirler yaratabilmeyi hedefliyoruz. Bununla ilgili de çalışmalara başladık. Geliştirdiğimiz Yarına Hazırım Platformu ile Türkiye'deki belediyelerin dijitalleşme endekslerini ölçtük. Belediyelerin dijitalleşmelerinin ne durumda olduğunu ve ihtiyaçlarını...