07 / 05 / 2024

Engin Ardıç kaçak villa eleştirisi

Engin Ardıç kaçak villa eleştirisi

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Engin Ardıç'tan kaçak villa eleştirisi!

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

Antalya'da 260 kaçak yapı daha yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım için Antalya'daki belediyelere yazı gönderildi. Yıkımı yapılan 221 kaçak yapının ardından, 260 yapı daha yıkılacak...

Bodrum'daki kaçak yapıların yıkımında sona yaklaşılıyor!

Bodrum'da Bakan Kurum'un yaptığı incelemenin ardından hızlandırılan kaçak yapılardaki yıkım işlemlerinin çoğu tamamlandı...

İstanbul'daki kaçak yapılar ilçe ilçe tespit ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Muğla'da kaçak yapıların tespiti ve yıkılmasının ardından sıra İstanbul'a geldi. İstanbul'da bulunan 4 milyon kaçak yapı uydularla tespit ediliyor.

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Giresun'da kaçak yapılar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Valiliklere geçen ay gönderilen yazıyla birlikte Trabzon’daki yaylalarda kaçak yapılan yayla evlerine yönelik yapılan yıkımların ardından Giresun Valiliği de harekete geçti.

Engin Ardıç kaçak villa eleştirisi Haberi

Engin Ardıç kaçak villa eleştirisi

Sabah Gazetesi köşe yazarı Engin Ardıç, bugünkü köşesinde son zamanlarda sıkça gündeme gelen kaçak villaları kaleme aldı. Ardıç, kaçak villayla gündeme gelenleri eleştirdi.

İşte Engin Ardıç'ın 'Villacılar' başlıklı yazısı...

Açığın varsa efelenmeyeceksin.

Bir şekilde bulurlar, üstüne gelirler.

"Nasıl olsa bana kimse dokunamaz" demeyeceksin, darbeni tutturamazsan dokunurlar.

Alçaklara kar yağıyor üşüyeceksin, sen bu işin sonunu düşüneceksin.

Bir zamanlar sıkı solcu geçinen sonradan görme faşistlerin maşallah hemen hepsinde birer ya da ikişer "kaçak villa" çıkıyor...

Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa.

Üstünde kimse olmayacak ki balkondan çarşaf silkeleyemesin...

Bir "eski zenginler" var, eski dediğim otuz yıllık falan. Kimisinin Boğaz sırtlarında özel havuzlu villası, kimisinin

Connecticut eyaletinde evi.

Adam çalışmış kazanmış, it oğlu it, sen de çalış sen de kazan...

Bunlar "legale" çıkmışlar, bir de yeni zengin kaçakçılar var. Emekçi...