18 / 05 / 2024

Engin Burukçu

Engin Burukçu

Rex Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Burukçu tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Purut Metal İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Purut Metal İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Burukçu tarafından kuruldu.

Dekar'dan Osmanlı İmparatorluğu'nda Fotoğrafçılık eserine destek!

Dekar Yapı ve Yatırım kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes'in "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eserine destek verdi. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları 3 Mayıs 2016 tarihinde belirlenecek. Toplamda 300 adet dairenin satışta olduğu TOKİ Adana Sarıçam projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli başvuru işlemleri başladı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede kura çekimi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Toplamda 300 tane dairenin emekliler için satışa sunulduğu projede 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

THY, Manchester'a uçuş sayısını artırıyor!

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

Engin Sea Port projesi Silivri'de inşa ediliyor!

İstanbul’u Trakya’ya bağlayan Silivri ilçesinde temelleri atılan Engin Sea Port projesi, birçok özelliği ile hem İstanbul’un rahatlığı ve konforunu,hemde Trakya’nın huzur ve sakinliğini birleştiriyor...

Engin Burukçu Haberi

Engin Burukçu

Rex Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Burukçu tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Rex Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-     Her türlü inşaat taahhüt dekorasyon işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...