27 / 04 / 2024

engin yeşil imza mahkemesi

engin yeşil imza mahkemesi

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Yeşil GYO projelerinden ev alanlar dikkat!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeşil Holding'e bağlı Yeşil GYO büyük bir anlaşmaya imza attı. 

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Innovia 4 mağdurları Engin Yeşil'le görüştü!

Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile görüştü. İşte detaylar...

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik!

Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, "İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık" diyor.

Altensis 100 projeye yeşil kimlik kazandırdı!

Türkiye’de son 10 yılda sürdürülebilirlik ve çevre dostu binalar yaklaşımının gelişmesi adına pek çok ilke imza atan Altensis, bugüne kadar 100 ayrı projenin uluslararası çevre dostu sertifikası almasını sağlayarak binalara yeşil kimlik kazandırdı.

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.

Yeşil Yaka projesinin lansmanı 12 Mayıs'ta!

Türkiye inşaat sektörünün iki sembol markası MESA ve Nurol, son dönemin en prestijli projelerinden birine daha imza atıyor… Yeşil Yaka projesinin basın lansmanı 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Binbir Yeşil Abant Evleri 1. Etap'ında sona gelindi!

Türkiye'de farklı sektörlerde büyük projelere imza atmış olan ARDEN GRUP Projesi Binbir Yeşil Abant Evleri ; 1.Etabı tamamlanmak üzere.. Binbiryeşilabantevleri araçla Istanbul ve Ankara illerine sadece 2.5 saat mesafededir.

engin yeşil imza mahkemesi Haberi

engin yeşil imza mahkemesi

Yeşil Kundura’nın sahibi Engin Yeşil’in başka bir amaçla düzenlenmiş bir belgede olan imzasını taşıma yoluyla kullanıp, 3 milyon dolarlık senet oluşturarak icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için ‘Resmi belgede sahtecilik’ ve ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası talebiyle dava açıldı.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine açılan davanın şikayet dilekçesinde olay şu şekilde açıklandı: 

PROJE DEĞİŞİKLİKLERİ ANLAŞMAZLIĞA YOL AÇTI

Yeşil Kundura’nın sahibi Engin Yeşil, yönetim kurulu başkanı olduğu Yeşil Global İnşaat Anonim Şirketi’nin Tuzla’da yüzde 60’lık hissesine sahip olduğu arazi için devre mülk projesi hazırladı. İş insanı Yeşil, arazinin yüzde 20’lik hissesini elinde bulunduran Mustafa Akman ile aralarında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Tasarlanan projede değişiklik yapıldı. Otel-rezidans gibi...