29 / 04 / 2024

Engincan Ural

Engincan Ural

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı.

Engincan Ural emlakçı oluyor!

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Ural ve Faruk Ural ortaklığında kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Vatandaşa ne zaman yansıyacak? Türkiye’nin Rusya’da aldığı petrolde çok büyük indirim!

Rusya tarafından üretilen Ural petrolünün fiyatı Brent petrol fiyatının yarısının da altına düştüğü ve Türkiye’nin bu ülkeden yaptığı petrol ithalatının katlandığı bildirildi.

New York Times'tan çok konuşulacak ucuz petrol iddiası: Çok para kazanacaklar

Rus Ural petrolünün varil fiyatı, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 20,8 düşerek 70,5 dolara gerilerken, Brent türü ham petrole kıyasla da yüzde 33 daha ucuz fiyattan satıldı. Ucuzlayan petrol bazı kâr fırsatlarını da gündeme getirdi.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rızabey Apartmanı zaten riskliydi iddiası!

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rızabey Apartmanı'nın zemin katında çiçekçilik yapan Uğur Ural ile güzellik salonu işletmecisi Bilge Gökalp, binanın depremden önceki durumunu anlattı.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ural tarafından kuruldu.

Ural Proje İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ural Proje İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çil tarafından kuruldu. 

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Peker ve Ural Ocak tarafından kuruldu. 

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

İstanbul Maslak'ta yer alan bir sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programında "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından uyarı!

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından "gürültü" uyarısı geldi. Yüksek sesin yasak olduğu Tarihi Doğan Apartmanı'nda yönetici anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Engincan Ural Haberi

Engincan Ural

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı. Oğlunun inşaat işine gireceği haberleri hatırlatılınca Hakan Ural, “Bir ailede bir inşaatçı olur. Engincan yatırım danışmanlığı okudu. Kendi işini icra edecek”...