25 / 07 / 2024

Enis İskele Yapı nerede

Enis İskele Yapı nerede

Enis İskele Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Yeşilkaya, Engin Yıldız, İsmail Lafcı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Sancaktepe, Safa Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de Alexander Neufeld, Enis Türk ve Gülsüm Çelik ortaklığında kuruldu.

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enis Karasu tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Gökovam Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökovam Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enis Kuvrağ tarafından kuruldu.

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can tarafından kuruldu.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 30 milyon 7796 bin 780 TL bedel ile Muhammed Talha Enis tarafından kuruldu. 

Baba Oğul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Oğul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Koç tarafından kuruldu.

Enis İskele Yapı nerede Haberi

Enis İskele Yapı nerede

Enis İskele Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Yeşilkaya, Engin Yıldız, İsmail Lafcı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Sancaktepe, Safa Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu. 


Enis İskele Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- İNŞAAT a) Her türlü kalıp ve iskele sistemleri, teleskopik direk imalatı, satış ve kiralama hizmetleri. b) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 2- İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a) Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri...