12 / 05 / 2024

enise selçuker vefat etti

enise selçuker vefat etti

Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti...

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.'nin acı günü! Selçuk Vural vefat etti!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti.. Cenazesi bugün Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek.

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Ekur İnşaat'ın acı günü! Selçuk Alsancak vefat etti!

Ekur İnşaat'ın Yeminli Mali Müşaviri Selçuk Alsancak vefat etti. Cenazesi 3 Kasım Pazartesi günü (bugün) Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek Alsancak için Ekur İnşaat taziye ilanı yayınladı..

Ahmet Sarıcalı'nın acı günü! Selçuk Sarıcalı vefat etti!

Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü olan Ahmet Sarıcalı'nın babası Selçuk Sarıcalı vefat etti. Emlakkulisi.com ailesi olarak Selçuk Sarıcalı'ya Allah'tan rahmet, Ahmet Sarıcalı ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz...

Mustafa Öncel vefat etti! Selçuklu Holding’in acı günü!

Selin Yapı, İlko İlaç, Mehtap Mutfak Eşyaları, Sentez Ambalaj, Gül Ofset, Naturel Ambalaj ve Almesan Alüminyum gibi farklı iştirakleri bünyesinde barındıran Selçuklu Holding’in Kurucu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel...

Enise Selçuker vefat etti! Selçukoçer Gayrimenkul'ün acı günü!

Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti...

Selahattin Sabuncuoğlu vefat etti! Tekyol Gayrimenkul'un acı günü!

Tekyol Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Tekyol İnşaat ve Tekyol Plus Yapı Endüstrisi ile birlikte Tekyol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Çelebi'nin kayınpederi Selahattin Sabuncuoğlu vefat etti

enise selçuker vefat etti Haberi

enise selçuker vefat etti
Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti. Selçuker'in cenazesi 17 Şubat 2013 Pazar günü (yarın) ikindi namazında Üsküdar Şakir'in Camii'nden kaldırılıp, Karacaahmet aile kabristanına defnedilecektir. Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Rameks Turizm Seyahat A.Ş., Risk Yöneti Danışmanlık A.Ş., Bonjour USA A.Ş., Bluetime Inc., Selçev Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ve ailesi taziye ilanı...