29 / 04 / 2024

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.



 İzmir iş dünyası denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Yaşar Holding’in kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar hayatını kaybetti. Türk sanayisine ve ihracatına adını altın harfler ile yazdıran Yaşar, 98 yaşında hayata veda etti.  

İzmir merkezli en büyük holdinglerden Yaşar Holding ve Yaşar Üniversitesi’ni Türk ekonomisine kazandıran Selçuk Yaşar, Türk iş dünyasının ve ihracatının duayen isimleri arasındaydı. Yaşar’ın vefatı ailesi ve yakınları başta olmak üzere iş dünyasını üzüntüye ve yasa boğdu. Selçuk Yaşar’ın cenazesi, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü İzmir Karşıyaka Beşikçioğlu Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından , Soğukkuyu Mezarlığı’nda aile kabristanına defnedilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön