02 / 05 / 2024

Enka İnşaat genel kurul toplantısı

Enka İnşaat genel kurul toplantısı

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi! 

Enka İnşaat ve Sanayi'nin 27 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat'ın 27 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Enka İnşaat 2015 yılına ait faaliyetleri gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Enka İnşaat 2014 genel kurul toplantısı tescillendi!

Enka İnşaat'ın 27 Mart 2015 tarihinde yapılan 2014 Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 09 Nisan 2015 tarihinde tescil edildi.

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 27 Mart 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30'da Enka Toplantı Merkez Binası'nda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti.

Enka İnşaat 19 Haziran'da genel kurul toplantısı yapacak!

Enka İnşaat ve Sanati A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 19 Haziran 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacağını bildirdi. Enka İnşaat açıklaması haberimizin içinde yer alıyor...

Enka İnşaat genel kurul toplantısını tescilledi!

Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. genel kurul toplantısını tescilledi.

Enka İnşaat 27 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 27 Mart' ta genel kurul toplantısı yapacak...

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışına onay!

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışı kabul edilirken, genel kuruldan da onay geldi. 

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

Enka İnşaat 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Enka İnşaat'ın Genel Kurul Toplantısında özet olarak ana kararlar alındı. Alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

Enka İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Enka İnşaat'ın 2021 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Enka İnşaat genel kurul toplantısı Haberi

Enka İnşaat genel kurul toplantısı

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan genel kurul sonucu hakkında açıklama yaptı. 

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet Tara ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi.  

Enka İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirketimizin Genel Kurul Toplantısında özet olarak aşağıdaki ana kararlar alınmıştır. Alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi ekte sunulmuştur.

•2021 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetçi Raporu okunmuş ve kabul edilmiştir.

•Yönetim Kurulu Üyeleri şirketin 2021 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmişlerdir.

•Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem ÇELİKER,...