28 / 04 / 2024

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti.



Enka İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'nin İmtiyazlı Hisse Senetleri Sahipleri Özel Toplantısı 19.06.2014 tarihinde Balmumcu Mahallesi, Hacı Faik Bey sokak No:3, Enka Toplantı Merkez Binası, Beşiktaş-İstanbul adresinde İstanbul İl Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü'nün 18.06.2014 tarih ve 16567 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi SAVAŞ ÖZER'in gözetiminde toplanmıştır.

Toplantıya ait davetin, Kanun ve Ana Sözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, 30 Mayıs 2014 tarih ve 8580 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde, Şirket'in www.enka.com adresindeki internet sitesinde, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS)'nde yasal süresi içinde ilan edilmek suretiyle yapıldığı tespit edilmiştir.

Toplantıda A grubu pay sahiplerinin Saat 14:00'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'a katıldığı ve bütün maddelere olumlu oy kullandığı tespit edildiğinden çoğunluğun sağlanmış olması nedeniyle 19.06.2014 tarihinde Saat 15:00'te yapılması planlanan toplantının yapılmamasına karar verilmiştir.



Geri Dön