17 / 05 / 2024

enpark beytepe teslimleri

enpark beytepe teslimleri

Enpark Beytepe teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje İncek Bulvarı 'nda yükseliyor...

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Gaziantep Beytepe Konutları!

Gaziantep Beytepe Konutları Ediz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 6 bloktan oluşan projede daire fiyatları 115 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Proje daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak.

Parktepe Konutları Ankara projesinin daire teslimleri Mayıs 2016' da!

İki Derece Mimarlık tarafından hayata geçirilen Parktepe Konutları projesi Ankara İli Beytepe İlçe' sinde yükseliyor. Parktepe Konutları Ankara projesinin daire teslimleri Mayıs 2016' da teslim edilmesi planlanıyor.

Enpark Beytepe örnek daire!

Ankara'da Çankaya'da Özül İnşaat imzası ile hayata geçirilen ve içinde; 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Enpark Beytepe örnek daire görselleri...

Enpark Beytepe projeseinde yaşam 2015'te başlayacak!

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe, teslim tarihini 2015 yılının Mart ayı olarak belirledi. Çankaya bölgesinde hayata geçirilen Enpark Beytepe konut projesi hızla yükseliyor.

Enpark Beytepe teslim tarihi!

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Dairelerin satışlarının devam ettiği proje Ankara'da yükseliyor...

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe'nin yüzde 75'i satıldı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Paladyum Beytepe’den anneler günü hediyesi! Örnek dairenin aynısı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Hayat Park İstanbul teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecek!

Bayrak -Alkan-Atamer ortaklığında satışa çıkarılan HayatPark İstanbul projesinde, 2+1 ve 3+1 toplam 114 daire bulunuyor. Basın Ekspres Yoluna yakınlığı ile yatırım değeri yüksek olan projede daire teslimleri 2014 sonu...

enpark beytepe teslimleri Haberi

enpark beytepe teslimleri


186 konuttan meydana gelen Enpark Beytepe Özül İnşaat imzası taşıyor. Enpark Beytepe teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor. 


Enpark Beytepe 'de yer alan konutlar 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Enpark Beytepe teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz.


Enpark Beytepe 23 bin 334 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Enpark Beytepe teslim tarihi haberimizin sonunda yer alıyor.


Ankara Enpark Beytepe 'de minimum fiyat 840 bin lira olarak belirlendi. Proje Ankara İncek Bulvarı üzerinde yaşama geçiriliyor.


242 metrekare alana sahip konutların bulunduğu Enpark Beytepe 'de; Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, cafe, fitness center, mini futbol sahası, koşu parkuru ve yürüyüş yolları, tenis kortu, voleybol sahası, sauna, basketbol sahası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Enpark Beytepe teslim...