30 / 04 / 2024

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün H. Bülent Atay imzasıyla kuruldu.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eti tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Makine ihracatı yılın ilk yarısında arttı!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, yılın ilk yarısı sonunda Türkiye'nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 10 artarak 14,1 milyar dolar oldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün H. Bülent Atay imzasıyla kuruldu.


Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat cephe asansörleri ve hareketli cephe platformlarının montaj, kurulum, bakım onarım ve kiralama hizmetleri, 2- Yüksekte çalışma ve yükseğe taşıma ile ilgili her türlü makinelerin, kule vinçlerin, bina cam temizleme sistemlerinin teknik servisinin sağlanması, bu makineleri kullanan personellerin eğitim hizmetleri,   3- Her türlü inşaat, yapı, tesisat ve sanayide kullanılan iş ve üretim makineleri ile bu makinelerin her türlü teçhizat, aksesuar, yedekparçalarını işletme malzemelerini pazarlamak, kiralamak, iç ve dış ticareti ile üretimini yapmak. Yukarıda sayılanların dışında kalan her türlü mal, makine, araç, mamul, yarı mamul ürün ve hammadde ile yedek parça ve...