17 / 06 / 2024

Ensar Şağlıy

Ensar Şağlıy

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Şağlıy tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım 'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi 'nde kuruldu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi!

Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda inceleme yaptı. İmamoğlu, hattın 19 Mayıs'ta hizmete alınmasını hedeflediklerini ancak koronavirüs salgını süreciyle açılışın ertelendiğini açıkladı...

Açlık sınırı 2 bin 374 liraya yükseldi!

Türk-İş, nisan ayında Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırının 2 bin 345 liradan 2 bin 374 liraya yükseldiğini açıkladı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu!

İstanbulluların dört gözle beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu.

CSO kompleksi ve AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Ankara’da süren projeler hakkında konuşan Bakan Yardımcısı Yavuz, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kompleksimizi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni kapsayan millet bahçemizi hızla yürütüyoruz, bu sene sonunda açılıyor'' dedi.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Kıbrıs Kapalı Maraş 42 yıl sonra açılıyor!

Lüks otomobillerin, pahalı evlerin, ülkenin en iyi plajlarının ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu 'Hayalet Şehir' Maraş, 42 yıldır terk edilmiş durumda. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Maraş'ın açılması yönünde önemli bir karar aldı. 

Demokrasi ve Özgürlükler Adası yıl sonunda açılış yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın yıl sonunda açılış yapacağını belirtti. 

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Ensar Şağlıy Haberi

Ensar Şağlıy

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Şağlıy tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.


Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...