17 / 05 / 2024

Ensarım İnşaat Malzemeleri

Ensarım İnşaat Malzemeleri

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Cengiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Ataşehir, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Dokur tarafındna kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Kemal Durak tarafından kuruldu.

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Güler tarafından kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Ensarım İnşaat Malzemeleri Haberi

Ensarım İnşaat Malzemeleri

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Cengiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...