02 / 05 / 2024

Enyap İnşaat yurtdışı projeleri

Enyap İnşaat yurtdışı projeleri

Markalı konut üreten firmaların en gözde müşterileri arasında ilk sırada kuşkusuz Araplar geliyor. Öyle ki bugüne kadar daha çok İstanbul'dan konut alan Araplar artık Anadolu'daki projelere de yatırım yapmaya başladılar...

Enyap Kuveyt'te 30 milyon dolarlık villa projesi hayata geçirecek!

Kuveyt ' te 30 milyon dolarlık villa projesi için anlaşma imzalayan şirket, Kuveyt ' te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmelerini devam ettiriyor...

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Enyap İnşaat yurtdışı projeleri Haberi

Enyap İnşaat yurtdışı projeleri


Markalı konut üreten firmaların en gözde müşterileri arasında ilk sırada kuşkusuz Araplar geliyor. Öyle ki bugüne kadar daha çok İstanbul'dan konut alan Araplar artık Anadolu'daki projelere de yatırım yapmaya başladılar. 


Bu projelerden biri de Enyap İnşaat'ın Bursa Nilüfer'de inşa ettiği Garden Life projesi. Toplam 650 konutun 270'ini Kuveytlilere satan firma, Kuveytlilerle kurduğu bu temas sayesinde bu ülkede de konut projesi üstlenmiş. 


Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, Kuveyt'te ilk etapta 50 villa inşaatı aldıklarını söylüyor. Kuveyt hükümetinin evlenen vatandaşlarına bedava arsa ve 100 bin dinar para yardımında bulunduğunu söyleyen Mavuzer, inşa edecekleri villalarda yeni çiftlerin oturacağını belirtiyor. 


50 villayı teslim ettikten sonra yeni konut projeleri de almayı planlayan Mavuzer'in asıl hedefi ise yatırım bedeli 110 milyon doları bulan hastane projesi. 


Mavuzer, bu...