18 / 05 / 2024

Enza Mobilya

Enza Mobilya

Sanat ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Enza' nın destekleriyle düzenlenen 'Ruloylama' sergisinin açılışında buluştu. 'Ruloylamala' resim sergisinin galası, Yataş Grup'un destekleriyle LeventLoftBasement' de gerçekleşti...

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Enza Home yüzde 15 indirimli! Bu habere bakmadan geçmeyin! 3 Ekim 2022 Enza Home fiyat listesi!

Enza Home 1-4 Ekim tarihleri arasında seçili mobilya oronlerinde yüzde 10 ila 15 arasında değişen oranlarda indirime gitti. İşte Enza Home indirimli fiyat listesi

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

Enza Home fiyatları yüzde 40 indirdi!

Her zevke ve ihtiyaca uygun tasarımlar sunan Yataş Grup’un mobilya markası Enza Home, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Mosder Mobilya Festivaline indirimleriyle damga vuracak.

Enza Mobilya'nın destekleriyle düzenlenen Ruloylamala Sergisi açıldı!

Sanat ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Enza' nın destekleriyle düzenlenen 'Ruloylama' sergisinin açılışında buluştu. 'Ruloylamala' resim sergisinin galası, Yataş Grup'un destekleriyle LeventLoftBasement' de gerçekleşti...

Yataş mobilya markası Enza'nın Orleon serisini tanıtıyor!

YATAŞ Grup’un mobilya markası Enza, yeni serisi Orleon ile evinize şık, rahat ve modern bir hava katıyor. Koltuk takımı, yemek odası, tv ünitesi ve yatak odasından oluşan Orleon Serisi, yuvarlak hatlarıyla her ihtiyaca ve her eve uyum sağlıyor...

Enza Mobilya Haberi

Enza Mobilya

Sanat ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Enza'nın destekleriyle düzenlenen 'Ruloylama' sergisinin açılışında buluştu. Nihan Yardımcı Çetinkaya'nın 'Şehir ve Doku'temalı tuval çalışmalarından oluşan 'Ruloylamala' resim sergisinin galası, Türk mobilya sektörünün öncü ve yenilikçi markası Yataş Grup'un destekleriyle LeventLoftBasement'de gerçekleşti. Cemiyet ve sanat dünyasından önde gelen isimlerin buluştuğu açılış kokteyli, DJ Ayşe Boyner'in canlı performansı ve DJ Yakuza'nın eğlenceli müziğiyle akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Şehir ve doku teması ile Enza'nın modern çizgisini yansıtan Nihan Yardımcı Çetinkaya'nın 'Ruloylamala' resim sergisi,30 Nisan tarihine kadar çağdaş sanat tutkunlarının ziyaretine açık olacak. 



Hürses...