25 / 07 / 2024

EPDK açıklaması

EPDK açıklaması

Türkiye'nin bu yıl ocak - ekim döneminde ithal ettiği doğalgaz miktarı, 2010 yılının aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 39 milyar 480,52 milyon metreküpe yükseldi.

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Akaryakıt için son dakika açıklaması geldi! EPDK resmen duyurdu...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) son dakika akaryakıt açıklaması yapıldı. İşte açıklamanın detayları...

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

İBB'den Reina açıklaması!

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması!

Enka İnşaat, KAP'ta kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimde bulundu. İşte Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması..

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

EPDK açıklaması Haberi

EPDK açıklaması

Türkiye'nin bu yıl ocak-ekim döneminde ithal ettiği doğalgaz miktarı, 2010 yılının aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 39 milyar 480,52 milyon metreküpe yükseldi.


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) verilerine göre, Türkiye'de son 5 yılda ithal edilen doğalgaz miktarı dalgalı bir seyir izledi. 


2010 yılı ekim ayında 3 milyar 716,86 milyon metreküp olan doğalgaz ithalatı, 2011 yılının aynı ayında 3 milyar 638,12 milyon metreküpe düştü.


Doğalgaz ithalatında önemli gerilemenin görüldüğü 2012 yılı ekim ayında bu miktar, 3 milyar 213,49 milyon metreküpe indi. Geçen yıl ekimde 3 milyar 545,24 milyon metreküpe yükselen doğalgaz ithalatı, bu yılın aynı ayında yüzde 6 azalışla 3 milyar 329,77 milyon metreküpe düştü. Doğalgaz ithalatı, bu yılın ekim ayında 2010 yılının...