04 / 05 / 2024

epdk akaryakıt şirketlerine uyarı

epdk akaryakıt şirketlerine uyarı

Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) sınır kapılarındaki akaryakıt istasyonlarında motorin üzerinden vergi kaçağını EPDK'da, akaryakıt istasyonlarındaki farklı fiyat uygulamalarını incelemeye aldı. Sahte fatura düzenleyenlerin lisansları iptal edilecek.

EPDK'den akaryakıt şirketlerine 'fiyatları makul seviyeye çekin' uyarısı!

EPDK Başkanı Yılmaz, akaryakıt şirketlerine yönelik, "Daha önce 3 kere uyguladığımız gibi gereken adımı atmaktan çekinmeyiz. Ya şirketler fiyatları makul seviyeye çekecek ya da tavan fiyat kararı alarak biz makul seviyeye çekeceğiz." dedi.

EPDK'dan akaryakıt ayarı: Benzin ve motorine 1 ile 1,5 TL kadar indirim gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren bir düzenleme gündeme getirildi. Düzenlemenin yapılması halinde hem benzine hem de motorine indirim gelecek. İşte ayrıntılar...

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

10 ayrı şehri etkileyen 2 büyük depremin yaşandığı bölgede geceyi arabalarında geçirecek vatandaşlara yönelik akaryakıt indirimi çağrısı yapıldı. EPDK'dan yapılan açıklamada ise akaryakıt ile ilgili kısıtların kaldırıldığı bildirildi.

EPDK’dan akaryakıt piyasası için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Akaryakıt piyasasındaki düşük marjlardan yakınan sektör çalışanları, birçok satış noktasının yıl başında kapanma tehdidinde bulunduğunu söyledi. EPGİS, Petrol piyasasına ilişkin yeni kararını Resmi Gazete'de yayımladı. Üye işyeri lisans ücreti 20.360 TL olarak belirlendi.

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek yeni formül! Tabelalarda artık ucuz akaryakıt fiyatları olacak!

Son dakika haberine göre Rusya, ham petrolü iskontolu olarak satış yapmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporuna göre de Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı gözlemleniyor. Bu durum akaryakıt fiyatlarını düşürecek yeni bir formül bulunduğunu akıllara getirdi...

EPDK'dan akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni karar!

EPDK akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni kararını açıkladı. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre dağıtıcılar zorunlu petrol stokunun, 14-31 Mart arasında %7, 1-12 Nisan arasında %6`sına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerine konu edebilecekler.

Akaryakıt için son dakika açıklaması geldi! EPDK resmen duyurdu...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) son dakika akaryakıt açıklaması yapıldı. İşte açıklamanın detayları...

Akaryakıt zamları iptal edildi!

EPDK tarafından döviz kurunda meydana gelen düşüşe bağlı şekilde akaryakıt fiyatlarına dün geceden itibaren yansıyacak yükselişlerin durdurulduğunu açıkladı.

EPDK'dan akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; akaryakıt piyasamızdaki fiyat hareketleri serbest piyasa koşullarında, kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

Akaryakıt tavan fiyat uygulamasında sona gelindi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararı ile akaryakıt sektöründe 2 aydır uygulanan tavan fiyat uygulaması yarın akşam sona erecek.

Akaryakıt tavan fiyat kararında fark tablosu güncellendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 81 ilde iki ay süreyle uygulanacak akaryakıt fiyatlarının tespitine ilişkin fiyat farkı tablosunu güncelledi.

EPDK'den akaryakıt şirketlerine 'fiyatları makul seviyeye çekin' uyarısı!

EPDK Başkanı Yılmaz, akaryakıt şirketlerine yönelik, "Daha önce 3 kere uyguladığımız gibi gereken adımı atmaktan çekinmeyiz. Ya şirketler fiyatları makul seviyeye çekecek ya da tavan fiyat kararı alarak biz makul seviyeye çekeceğiz." dedi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

epdk akaryakıt şirketlerine uyarı Haberi

epdk akaryakıt şirketlerine uyarı

Akaryakıt alımlarındaki vergi kaçakçılığı ile mücadele kapsamında MASAK, Gelir İdaresi Başkanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele koordinasyonunda operasyonlar başlatıldı.

A Haber'de yer alan habere göre; sınır kapılarında bulunan akaryakıt istasyonlarında akaryakıt fiyatlarında farklılıklar var.  Örneğin İspala, Kapıkule'de 4.340 lira, Hamzabeyli'de 4.330 lira, Çeşme'de 3.829 lira, Pendik'te 3.890 lira, Mersin'de 3.874 lira, Karusu'da 3.920 lira.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sınır kapılarında akaryakıt (motorin) fiyatlarının farklı olmasının nedenlerine ilişkin soruları cevapladı. Bakan Dönmez: "Petrol Piyasası Kanunu kapsamında ÖTV ve KDV'den müstesna olarak yapılan motorin teslimlerinde farklı sınır kapılarında bulunan bayilik lisansı sahipleri tarafından mezkûr mevzuat hükümleriyle bağdaşmayacak derecede yüksek fiyat farkları bulunması konusunda, varsa usulsüzlüklerin tespiti amacıyla denetim başlatıldı, süreç devam ediyor" dedi.

EPGİS: OPERASYONLAR DEVAM ETMELİ

Enerji Petrol Gaz...