17 / 05 / 2024

EPDK ofis mi satacak

EPDK ofis mi satacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Süzer Plaza'da 2'inci ve 4'üncü bodrum katlarda bulunan 18 ofisi toplam 20 milyon 35 bin dolara satacak. İşte EPDK'nın ofis katlarını satacağı o ihalenin tarihi, saati ve yeri...

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

Elektriğe bir zam daha gelecek mi? EPDK yeni fiyatlandırma dönemindeki kararı açıkladı!

Yılbaşında ve Nisan 2022’de yapılan elektrik zamlarının ardından maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle 1 Haziran’da elektriğe bir zam daha yapılmıştı. Peki yeni yeni fiyatlandırma döneminde bir zam daha gelecek mi? İşte detaylar...

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Konut mu, ofis mi, arsa mı, arazi mi almalı?

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler için ilk akla gelen yatırım araçları, altın, döviz, borsa, mevduat, tahvil ve gayrimenkul oluyor. Peki içinde bulunduğumuz dönemde çok değerlenen dövize mi yatırım yapmalı yoksa diğer enstrümanlara mı?

Yatırım için 1+1 mi, ofis mi, arsa mı?

Yatırım yapmak istiyorsunuz. Son yılların modası olan 1+1 evleri takibe aldınız. Ancak bir yandan da ofislerin kira getirisinin yüksek olması kafanızı karıştırdı. Üstelik arsa yatırımının uzun vadeli yatırım olduğunu biliyorsunuz. Peki ne yapmalı?

Gayrimenkul yatırımında konut mu, ofis mi?

Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları daha önce hiç olmadığı kadar çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor.

Regnum Sky Tower'da ofisler yüzde 200 kazandırıyor!

Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısının kafasında ise "Konut mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir" sorusu var.

Regnum Sky Tower'da yüksek kira geliri garanti!

TÜRKİYE'DE giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısının kafasında ise "Konut mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir" sorusu var

Gayrimenkul yatırımda konut mu ofis mi?

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, 500 bin TL aralığında satın alınan 1+1 dairelerden 750-bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL’ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyledi.

Gayrimenkul yatırımında konut mu, ofis mi?

Ankara’daki lüks projelerde 350-500 bin TL aralığında satın alınan 1+1 dairelerden 750-1.500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2.000-3.000 TL’ye kiraya vermek mümkün.

Pera Gayrimenkul'den Denizli'ye akıllı ofis projesi: Skycity!

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gelişmiş sanayisi ile Ege'nin gözde şehirlerinden Denizli'de, son teknoloji ile donatılmış modern ofis projesine imza atıyor..

Konforlu ofis alanları fazla mesai mi yaptırıyor?

Bilgisayar başında daha çok zaman geçiren ofis çalışanlarının, yeni tip ofislerde artan ergonomi ve konfor beklentileri karşılandığında, ofislerde kalış süreleri de yüzde 35'e kadar artıyor.

EPDK ofis mi satacak Haberi

EPDK ofis mi satacak


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), İstanbul Şişli'de Harbiye Mahallesi'nde bulunan Süzer Plaza'daki 18 adet ofisini ihale yoluyla satışa çıkardı. Toplam 6514 metrekare arsa yüzölçümüne sahip ofislerden 4'üncü bodrum katında bulunanlar 12 milyon 340 bin dolar ve 2'inci bodrum katta bulunanlar 7 milyon 695 bin dolardan satılacak. 


EPDK'nın bugün gazetelerde yayımlanan gayrimenkul satış ilanına göre; mülkiyeti kuruma ait, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi No: 6’da bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan gayrimenkuller, Süzer Plaza'da yer alıyor. 


Satışa çıkarılan ofisler belirtilen muhammen bedel üzerinden ayrı ayrı veya tamamı kapalı teklif açık artırma usulüyle satılacak.


Gayrimenkul satış şartnamesi EPDK İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi N0:51/C Yüzüncüyıl/Ankara ve Harbiye Mahallesi Askerocağı Caddesi, No:6 (Süzer Plaza) Şişli/İstanbul adresindeki...