30 / 04 / 2024

Epsa Yatırım hedefleri

Epsa Yatırım hedefleri

Nurcan Özdemir, geçen yıl gerçekleştirdikleri 3.5 milyon TL'lik yatırımla bir önceki yıla oranla yüzde 50 büyüme yakaladıklarını söyledi. Özdemir yatırımlarının meyvesini almayı planladıkları bu yıl da aynı oranda büyüme hedeflediklerini kaydetti.

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Global Yatırım çelikten çıktı, gayrimenkule yoğunlaşacak!

Global Yatırım Holding A.şž, demir çelik  yatırımından çıkma kararı aldı. Firma, yatırım hedefleri ve stratejileri  doğrultusunda, artık aralarında gayrimenkul sektörünün de bulunduğu diğer faaliyetlerine ağırlırk verecek

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Epsa Yatırım hedefleri Haberi

Epsa Yatırım hedefleri


Epsa Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, geçen yıl gerçekleştirdikleri 3.5 milyon TL'lik yatırımla bir önceki yıla oranla yüzde 50 büyüme yakaladıklarını söyledi. Özdemir.  yatırımlarının meyvesini almayı planladıkları bu yıl da aynı oranda büyüme hedeflediklerini kaydetti. 


Burpor, Ecepack, Ataboard, Nurpor ve Mantoyap markalarıyla ürünlerini müşterilerine sunan Epsa Yalıtmı Ambalaj ve Yapı Kimyasalları, marka olmak hedefi doğrultusunda yatırımlarına yenilerini ekliyor. Son olarak geçen yıl gerçekleştirdiği 3.5 milyon TL'lik yatırımla bir önceki yıla oranla yüzde 50 büyüme kaydeden firma, yatırımların meyvesini almayı planladığı bu yıl da aynı oranda büyüme hedefliyor. 


Sektörde marka olmak hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Epsa Yönetim Kurulu Başkam Nurcan Özdemir, 2012 yılının Mayıs ayında faaliyete geçen ikinci fabrikaları yapı kimyasalları tesisi için 2.5 milyon TL'lik makine yatırımı yaptıklarını belirtti. 


2013 yılında ise...