16 / 05 / 2024

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Pendik'te, Ayhan Ertap Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gayrimenkulde vergilendirme toprak ağalarının servetine dokunmakla başlamalı!

Tapuda evi satan ve evi alan kişi, beyan edilen değer üzerinden emlak vergisi ödemesi yapıyor. Daha az vergi ödemek için evlerin değeri tapuda az gösteriliyor. Gayrimenkulde vergilendirme ile ilgili bir öneri geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak vergisi oranları ne kadar? Hangi değer üzerinden emlak vergisi ödenir?

2023 yılında emlak vergisi, gayrimenkulün belirli bir değer üzerinden ödenmektedir. Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bu haber, emlak vergisinin ne kadar ödeneceğini içeriyor. Bu yıl emlak vergisi ne kadar ödenecek, taksitle ödenecek gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden yapılacak?

Milyonlarca ev sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi için ödemeler devam ediyor.  Peki, emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden olacak? İşte detaylar...

Taşınmaz ticareti bilgi sisteminde yenilik!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik çerçevesinde emlak işletmelerinin yetki belgesi süreçlerini yönettiği Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi de güncellendi. 

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayırlı tarafından kuruldu.

Bekar erkeğe ev yok diyen ev sahibi ve emlakçıya 1000'er lira ceza!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından,“1+1 daireyi bekâr erkek kiracıya vermiyorum” diyen ev sahibi ile emlakçıya 1000’er TL idari para cezası verildi...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çağlar  Memiş ve Eyüp Can Gülsever ortaklığında kuruldu. 

Emlak vergisi değer tespiti ve ortaya çıkan sorunlar!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Akif Akarca, bugünkü yazısında emlak vergi değer tespiti ve ortaya çıkan sorunlardan bahsetti. İşte o haber...

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Ayhan Ertap Müdürlüğü'nde kuruldu.


Er Bay Emlak Otomotiv İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;01-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 02-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak 03-Şirket otomotiv...