27 / 09 / 2024

Er MalI AVM nerede

Er MalI AVM nerede

Er MalI AVM 35 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek, toplam kapalı alan 75 bin metrekare olacak. Gökçe Bostan Mahallesi ile OSB'ye açılan büyük yola 150 metre , yeni yapılacak olan kuzey çevre yoluna 600 metre mesafede yer alacak...

Sapphire AVM, değerine değer katıyor: 6 ayda 1.2 milyar TL daha değerlendi!

Sapphire AVM'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Açıklanan rakamlara göre, Sapphire AVM, 6 ayda 1 milyar 206 milyon 57 bin TL daha değerlendi. İşte o rakamlar...

Akbatı AVM bu yıl değerine değer kattı: 6 ayda 2.4 milyar TL'lik artış!

Akiş GYO tarafından Akbatı AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Peki Akbatı AVYM'nin değeri ne kadar oldu? İşte dev AVM'nin değeri...

Pendorya AVM 1 yılda yüzde 75,6 değer kazandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya AVM'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Pendorya AVM'nin 2023 yılı değeri ne kadar oldu?

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Avrupa’dan mali kriz uyarısı. Çanlar kimin için çalıyor?

Korona virüs salgınıyla birlikte dünya büyük bir ekonomik buhrandan geçerken Avrupa Birliği’nden gelen açıklamada hisse fiyatlarındaki gerileme ve kripto para piyasasındaki büyük değer kaybının yeni bir mali krize gebe olduğu uyarısı geldi. 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

'AVM kiralarında KDV kaldırılsın' önerisi!

Covid-19 sonrasında gerçekleşen vergi düzenlemeler hakkında konuşan CSK Denetim ve Mali Müşavirlik’in sahibi Bağımsız Denetçi ve S. M. Mali Müşavir Serkan Kumdakçı, AVM'lerde ödenen kiralardan alınan KDV belirli bir süre kaldırılabilir önerisinde bulundu. 

Dev şirketler parasını AVM ve inşaata yatırdı!

Ekonomist Dr. İsmet Demirkol, ''Türkiye’ye 400 milyar dolar civarında para geldi. Bu paranın büyük bir kısmı borsaya diğer taraftan da gayrimenkul ve AVM’lere gitti. Türkiye’de çoğu şirket 2008 2019 yılları arası ağırlıklı olarak parasını AVM ve inşaata yatırdı'' dedi.

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Er MalI AVM nerede Haberi

Er MalI AVM nerede


Mehmet Er'in sosyal medyada paylaştığı AVM projesi yoğun ilgi görüyor.  Er MalI olarak isimlendirdikleri AVM projesi yakın bir zamanda imar izni için Sivas Belediyesine başvurulacak. Sivas'ın en büyük eksiği olan AVM'nin Çayboyu Caddesinde Er Petrol yanında inşa edilecek. 


AVM 35 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek, toplam kapalı alan 75 bin metrekare olacak. Gökçe Bostan Mahallesi ile OSB'ye açılan büyük yola 150 metre , yeni yapılacak olan kuzey çevre yoluna 600 metre, Hükümet Meydanına bin 800 metre uzaklıkta, Sultan Murat Kolejlerine gelmeden, Alibaba Mahallesi, Çayboyu Caddesinde Er Petrolün yanında yapılacak. 


Sivas Anadolu...