05 / 05 / 2024

ERA Başarı Ofisi Brokerı Ali Sacid Ağır

ERA Başarı Ofisi Brokerı Ali Sacid Ağır

İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara’yı masaya yatıran ERA Gayrimenkul Başarı Ofisi Broker’ı Ali Sacid Ağır, Ankara'nın değerlenen bölgesi Çankaya için açıklamalarda bulundu.

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.

Ömer Çelik: Turizmde başarılı bir sezon geçiriyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, “Bölgemiz çok zor günlerden geçiyor ama turizmde başarılı bir sezon geçiriyoruz. Ocak-Haziran döneminde yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 4.73 artarak 15 milyon 238 bin 221 oldu” dedi.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve Başarır İnşaat imzası ile konumlandırılan Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri hakkındaki bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa başarı olmaz!

‘Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Kent İzmir Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kentler rant yaratıyor. Bütün problem de bu rantın paylaşılmasından çıkıyor. Uzlaşı olmazsa başarı olmaz" dedi

Eryap 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 2013 yılı boyunca gerçekleştirdiği ihracattaki başarılı performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı...

Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir fuarcılık firması tarafından, “Saklama Bağışla, Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu...

ERA Başarı Ofisi Brokerı Ali Sacid Ağır Haberi

ERA Başarı Ofisi Brokerı Ali Sacid Ağır

Gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara, sektör uzmanları tarafından mercek altına alınıyor. Başkent'in en değerli bölgelerinden birinin Çankaya olduğuna dikkat çeken ERA Başarı Ofisi Broker’ı Ali Sacid Ağır; özellikle Çayyolu üzerindeki alanların gelecek vaat ettiğinin altını çizdi. 


Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde yer alan Çayyolu’nun yakın zamanda çok büyük bir gelişime ev sahipliği yapacağını anlatan Ağır; “Ankara’nın batısında yer alan Çayyolu Yaşamkent, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan pek çok bakanlık sayesinde gelişimine hız katıyor. Metro ile ulaşımı sağlanan semtin pek çok yerine ring servisleri ile ulaşmak mümkün. 


İmar planını tamamlamaya yaklaşmış olan Çayyolu Yaşamkent’in son kalan parselleri ise inşa halinde. Geniş sitelerin yer aldığı bölgede 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı proje mevcut. Konut alanı olarak gelişen...