20 / 05 / 2024

era bayim olurmusun

era bayim olurmusun

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, verdiği seminerde başarısını dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi...

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına gayrimenkul franchise sistemini anlatacak.

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Yıldız ve Oğuzhan Yıldız ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi, Öner Sokak'ta kuruldu.

ERA Gayrimenkul, 2015'i işbirlikleriyle kapatıyor!

ERA; eğitim, seminer gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yanı sıra altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da adından söz ettiriyor. ERA Türkiye, geçtiğimiz günlerde ‘Microsoft’ ve ‘Findeks’le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul, Microsoft ile işbirliği yaptı!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, teknoloji devi Microsoft ile devrim niteliğinde bir işbirliğine imza attı.

ERA Gayrimenkul ile Findeks işbirliği yaptı!

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

ERA TeamERA etkinliği 9 Aralık'ta gerçekleşecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada’ sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA, Ankara'da gayrimenkul danışmanlığı semineri verecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle devam ediyor.

Bayim Olur Musun Fuarı kendi alanında rekor kırdı!

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' kendi alanında rekorlara imza attı. 2014'te fuara 277'si yerli 23'ü yabancı 300 firma katılırken rakamlar bu yıl 330'u yerli, 35'i yabancı 365'e ulaştı.

era bayim olurmusun Haberi

era bayim olurmusun

Türk girişimcilerin çalışkanlığını ve disiplinini hayranlıkla izlediğini belirten Gagnon, bayilik alırken ana markanın iyi incelenmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı “Bayim Olur Musun?”a bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.


Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, fuardaki standında, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanyalar, seminerler ve etkinliklerle girişimcilere ışık tuttu. Fuar boyunca ERA danışmanlarından detaylı bilgi alan yatırımcılar, ERA Türkiye’nin Girişimci Destek Paketlerine büyük ilgi gösterdi.

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’dan Türkiye’ye övgü

Fuar nedeniyle Türkiye’ye gelen ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, “Gayrimenkulde Markalaşmak ve...