20 / 05 / 2024

era fuar

era fuar

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, verdiği seminerde başarısını dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi...

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına gayrimenkul franchise sistemini anlatacak.

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

Girişimci adaylarının buluştuğu 'Bayim Olur Musun Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığını anlattı!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

Era Gayrimenkul Emlak 2013 Fuarı'nda!

Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Emlak Fuarı 2013, 5 - 8 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek. Emlak Fuarı 2013' te Era Gayrimenkul'de yerini alıyor...

era fuar Haberi

era fuar

Türk girişimcilerin çalışkanlığını ve disiplinini hayranlıkla izlediğini belirten Gagnon, bayilik alırken ana markanın iyi incelenmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı “Bayim Olur Musun?”a bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.


Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, fuardaki standında, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanyalar, seminerler ve etkinliklerle girişimcilere ışık tuttu. Fuar boyunca ERA danışmanlarından detaylı bilgi alan yatırımcılar, ERA Türkiye’nin Girişimci Destek Paketlerine büyük ilgi gösterdi.

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’dan Türkiye’ye övgü

Fuar nedeniyle Türkiye’ye gelen ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, “Gayrimenkulde Markalaşmak ve...