02 / 05 / 2024

Era Gayrimenkul bünyesinde kaç kadın var

Era Gayrimenkul bünyesinde kaç kadın var

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Milli Emlak'tan satılık 18 gayrimenkul!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, bünyesinde bulunan 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Fiyatlar 7 bin 250 TL'den başlıyor...

İSEDAK Gayrimenkul Borsaları Genelgesi 2018!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bünyesinde "İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğü" kuruldu. Komite, İSEDAK Gayrimenkul Borsaları'nın kurulumu için de görev alacak...

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

Darülaceze'den 33,5 milyonluk gayrimenkul satışı!

Darülaceze Başkanlığı bünyesinde bulunan Beyoğlu ve Kadıköy'de yer alan toplam 4 adet gayrimenkulü 33,5 milyon liraya satışa çıkardı...

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Era Gayrimenkul bünyesinde kaç kadın var Haberi

Era Gayrimenkul bünyesinde kaç kadın var

 

Türkiye’de 35 ofisiyle hizmet veren ERA Gayrimenkul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kadın Girişimcilere Yönelik Eylem Planı’nı açıkladı. Gayrimenkul sektörünün düşük yatırım maliyeti ve hızlı geri dönüşümüyle tüm yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunun altını çizdi. Baygan ‘ERA Gayrimenkul olarak kadın broker oranımız yüzde 20’lerde, gayrimenkul danışmanlarını da eklediğimizde bu oran yüzde 30’lara kadar yükseliyor. Amacımız eşit bir dağılıma ulaşmak. Bu noktada sadece Dünya Kadınlar Günü’nde değil tüm yıl boyunca kadın girişimcilere öncelik veriyoruz. Öte yandan onları sektör içinde başarıya ulaştırmak için tüm eğitim ve destekleri içeren yüzde 100 başarı formülümüzü sunuyoruz. Broker profilimiz mühendis ve üst düzey yönetici ağırlıklı olmakla beraber 35-45 yaş aralığı...