16 / 06 / 2024

era gayrimenkul konut fırsatları

era gayrimenkul konut fırsatları

Bu yıl ekonomide yaşanan daralmalara rağmen üretim, satış ve pazarlamaya odaklanan gayrimenkul sektörü, yılı 2015 satışlarından bir tık ileri, ancak kâr marjından fedakârlık yaparak kapatıyor.

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Türklerin Karadağ’dan aldığı konut sayısı 1500'ü aştı!

Era Gayrimenkul'ün yaptığı araştırmaya göre, Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı ivme kazanırken Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları da bu ülkeye özel tanıtım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası dahilinde bankadan satışa çıkan yüzlerce konut için indirimler ve düşük faiz oranları ile cazip konut fırsatları sunuyor.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut kredisi avantajları!

Ziraat Bankası satışı banka tarafından gerçekleştirilen konutlar için cazip avantajlar sunuyor. Ayrıca banka söz konusu konutların satışında yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

era gayrimenkul konut fırsatları Haberi

era gayrimenkul konut fırsatları

Bu yıl ekonomide yaşanan daralmalara rağmen üretim, satış ve pazarlamaya odaklanan gayrimenkul sektörü, yılı 2015 satışlarından bir tık ileri, ancak kâr marjından fedakârlık yaparak kapatıyor. 


TÜKETİCİLER yüzde 1'in altında seyreden faiz, KDV indirimi ve şirketlerin kişiye özel alım seçenekleriyle arzu ettikleri evi satın alma imkânına kavuştu. Fiyatlarda olağanüstü bir gerileme yaşanmazken, döviz kaynaklı artan inşaat maliyetleri firmaların 2017 yılında benzer fırsatları sunma şansını zayıflatıyor. Uzmanlar, balon iddialannın aksine 'Şimdi, konuttaki fiyat piyangosundan yararlanma zamanı' tespitinde bulunuyor. 


FİYATLAR EN AZ YÜZDE 10 ARTACAK 

2016 yılında franchise ofis sayısında yüzde 40 seviyesinde büyüme kaydeden ERA Gayrimenkul'ün Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için öncelikle kurumsal yapıların oluşturulmasına işaret ederek, gayrimenkulde büyümenin sağlıklı olması için verilerin de sağlıklı değerlendirilmesi...