03 / 05 / 2024

Era Gayrimenkul ulaşım

Era Gayrimenkul ulaşım

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA Türkiye, Türkiye’ de girişimcilere franchise ofisi açmalarını ve az sermaye ile kazançlı bir gelecek kurmalarını tavsiye ediyor...

Era Gayrimenkul iş kurmak isteyen girişimcileri bekliyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA, az sermaye ile kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimcileri bekliyor. Era'da 38 binden fazla gayrimenkul danışmanı bulunuyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

ERA Gayrimenkul, Endeksa’yı seçti!

Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Era Gayrimenkul ulaşım Haberi

Era Gayrimenkul ulaşım

Gayrimenkul danışmanlığının en güvenli yatırım aracı olması, sektöre giriş yapmak isteyen girişimciler için büyük bir tercih sebebi olmaktadır


Sektörünü değiştirmek isteyenler !..


Çalıştığı sektörü değiştirmek isteyenlerin birçoğu aynı soruyla karşılaşırlar: "Bu alanda deneyimim yok, nasıl iş kuracağım? Umutsuzluğa kapılmayın, ERA ile, seçtiğiniz alanda deneyim kazanmanın da yolları var.

Era Gayrimenkul, 2014 itibariyle Era Akademi de vereceği eğitimler ile ERA ailesine katılan franchise ofislerini, mesleki eğitimler, geniş portföy ağı olanağı, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkânı, entegre pazarlama, finansal, hukuki ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla...