15 / 05 / 2024

era gayrimenkuli bursa gayrimenkul yatırımları

era gayrimenkuli bursa gayrimenkul yatırımları

ERA Türkiye, Bursa’nın gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarını masaya yatırdı. Açıklanan veriler gelişen ve alım gücü artan şehirde gayrimenkul yatırımın gelecek vaat ettiğini ortaya koydu.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

Bursa arazi yatırımında çok avantajlı bir şehir!

ERA Türkiye tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Kampüsü'nde 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları' konulu seminer düzenlendi. Kadir Tümen, "Gayrimenkulde en hızlı gelişen şehirlerden birinin Bursa olacak." dedi.

Bursa'da en doğru fırsat gayrimenkul yatırımcılığı!

ERA Türkiye, Bursa’nın gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarını masaya yatırdı. Açıklanan veriler gelişen ve alım gücü artan şehirde gayrimenkul yatırımın gelecek vaat ettiğini ortaya koydu.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

ERA Türkiye yeni girişimciler arıyor!

ERA Türkiye, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve İzmir başta olmak üzere büyük illerde franchising veriyor. 40 bin ile 70 bin TL arasmda yatırım maliyetiyle açılabilecek ofislerde aylık minimum 40 bin TL ciro hedefleniyor...

Bursa, gayrimenkulün parlayan yıldızı olacak!

ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü Kadir Tümen, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle sanayi ve depo binaları açısından kritik öneme sahip olan Bursa ilini gayrimenkul sektörü açısından değerlendirdi.

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

TOKİ Bursa Hamitler 2. Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut satacak

era gayrimenkuli bursa gayrimenkul yatırımları Haberi

era gayrimenkuli bursa gayrimenkul yatırımları

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Türkiye, Bahçeşehir Üniversitesi’nin desteğiyle Bursa bölgesinin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarını masaya yatırdı. “Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri” sektör profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Toplantıda gayrimenkul sektöründe en fazla hareketlilik yaşanan şehirlerin başında gelen Bursa’nın özellikle Batı yönlü gelişimine dikkat çeken ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, bu bölgede nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmetine katkı sağlayacak doğru bir yatırımın nasıl olacağı ile ilgili bilgi verdi. 


Ulaşım olanaklarıyla avantaj sağlıyor

Bursa bölgesi gayrimenkul hareketliliğinin ülkemizde en fazla yaşandığı şehirlerin başında olduğuna dikkat çeken Tümen “Ulaşım olanakları olarak Helitaksi, Uçak, Budo gibi bir çok alternatife sahip şehre ek olarak İstanbul-İzmir Otoyolu ile raylı ulaşım projeleri bir çok fayda sağlayacak. Şehrin merkezi konumunu daha...