04 / 05 / 2024

Era kentsel dönüşüm eğitimleri

Era kentsel dönüşüm eğitimleri

Era 14-15 Nisan'da kentsel dönüşüm uzmanlık eğitimi düzenliyor. 14 -15 Nisan’ da Bağdat Caddesinde yer alan ERA Akademi ’mizde tüm gün sürecek eğitimlere katılan herkes kentsel dönüşüm konusunda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak.

Kentsel dönüşüm projeleri hızlandırılmalı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Atalay, projelerin hızlandırılması gerektiğini ve devlet desteğine ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, İstanbul’da yenilenmesi gereken 7 milyon civarında yapının olduğunu hatırlattı Şevki; “Deprem gerçeğiyle yüzleşmek gerekiyor. Depreme hazırlıklı olma konusunda kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor" dedi.

Bir an önce kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne destek verdi. ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan da ‘bir an önce kentsel dönüşüm sefeberliği ilan edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

ERA Türkiye İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek!

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı ve şehirdeki gayrimenkul piyasası hareketlendi. ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direkrtörü Kadir Tümen konuyu değerlendirdi.

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü!

ERA Türkiye tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm semineri yoğun ilgi gördü. ERA Türkiye düzenlediği eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor.

ERA Türkiye’nin uzman eğitimcilerinden kentsel dönüşüm semineri!

ERA Türkiye’nin uzman eğitimcileri kentsel dönüşüm semineri veriyor. Sektörde ilk defa gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm danışmanlığı seminerinde, uzman eğitimciler kentsel dönüşüm uygulamalarındaki en faydalı modelleri paylaşacak.

Era 14-15 Nisan'da kentsel dönüşüm uzmanlık eğitimi düzenliyor!

Era 14-15 Nisan'da kentsel dönüşüm uzmanlık eğitimi düzenliyor. 14 -15 Nisan’ da Bağdat Caddesinde yer alan ERA Akademi ’mizde tüm gün sürecek eğitimlere katılan herkes kentsel dönüşüm konusunda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'ne ERA Gayrimenkul sponsor oldu!

ERA Türkiye Gayrimenkulün en önemli başlıklarından biri olan kentsel dönüşüm konusunda "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"’ne Ana sponsor oldu. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 6 Şubat'ta yapılacak...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Era kentsel dönüşüm eğitimleri Haberi

Era kentsel dönüşüm eğitimleri

14-15 Nisan’da Bağdat Caddesinde yer alan ERA Akademi’mizde tüm gün sürecek eğitimlere katılan herkes kentsel dönüşüm konusunda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak. Bu özel fırsat katılımcıların Kentsel Dönüşüm Uzmanı Turan Kurten’den iki gün boyunca alacakları teorik eğitimler sonrasında öğrendiklerini deneyimleme imkanı bulacakları bir günlük saha eğitimi ile son bulacak. 


ERA’lıların yüzde elli indirimli olarak faydalanabilecekleri eğitimlere üniversitelilerin ilgili bölümlerinde lisans düzeyinde eğitim gören, herhangi bir kurumda çalışmayan öğrencileri ücretsiz olarak...