07 / 05 / 2024

era teknık kolejı

era teknık kolejı

Maçka Teknik Lisesi arazisinin pahalı olması ve tarihi binasından ötürü satılmak isteniyor. Henüz kesin karar verilmemiş olsa da mezunları tepkili...

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Gezen tarafından kuruldu.

Golden Era İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden Era İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S. Lal Khan tarafından kuruldu.

ERA 2019'da 100 noktaya ulaşacak!

150 gayrimenkul danışmanıyla 11 ofiste hizmet veren ERA Türkiye & Kıbrıs Genel Müdürü Can Özatay, 2019 yıl sonuna kadar 100 noktaya ulaşacaklarını söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

era teknık kolejı Haberi

era teknık kolejı

Maçka Teknik satılıyor mu
Geçen gün ˜Noel"de Nişantaşı"nı yazdım..
Benim eski muhit dedim.. Maçka Teknik Liseliyim dedim..
Okuldan bir öğretmen anında mektup yazdı.. Biliyor musun satmaya çalışıyorlar.. Okulu oradan kışkışlamak istiyorlar dedi..
Bilen bilir.. Arazi pahalıdır, bina muhteşemdir, talibi çoktur..
Herhalde okul talebesine lükstür demişler..
*
Okula uğradığım falan yoktur.. Üniversitede Siyasal"ı seçince yollarımız ayrıldı.. Maçka Teknik Lisesi"nin adı Akif Tuncel Teknik Okulları olarak değiştirilince bağım iyice koptu..
İsim değişikliğini içime sindiremedim..
*
Ama ortada Türkiye"nin en köklü okullarından biri var..
O tarihi binada yıllarını geçiren binlerce insan var.. Anılar var..
Mesela ben mezun olalı 32 yıl olmuş.. Benden çok öncekiler var, sonrakiler var..
Gelenek var..
çok para ediyor diyorlarsa; Galatasaray Lisesi"ni de yerinden atın.. Robert Kolej"i de...