08 / 05 / 2024

ERA Türkiye fenerbahçe bayisi

ERA Türkiye fenerbahçe bayisi

ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Makarna üretim ve ihracatında dünya ikincisi olan Türkiye liderliğe oynuyor!

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, “9 ayda 700 milyon dolarlık makarna ihracatı yaptık. Makarna üretimi için buğday ithal ederken artık buğdayı da ihraç eder durumdayız” dedi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Türkiye, internet üzerinden alışverişi sevdi! İşte 6 ayda harcanan rakam!

Türkiye'nin e-ticaret hacmi 2022 yılının ocak - haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 116 artarak 348 milyar liraya yükseldi.

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Türkiye genelinde 10 caminin restorasyonu tamamlandı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 10 caminin restorasyonunu tamamladı. Restorasyon çalışmaları tamamlanan camiler kısa süre içerisinde ibadete açıldı.

Hasan Sözbilir: Türkiye ölçeğinde 20 yerde deprem üretme olasılığı olan fay var!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'de 20 yerde deprem üreten fay hattı olduğunu söyleyerek olası depremler hakkında uyarılarda bulundu.

Kovid-19'da yabancıların Türkiye'deki arsalara ilgisi arttı!

Pandemi sürecinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki arsalara olan ilgi çoğaldı. 

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

ERA Türkiye fenerbahçe bayisi Haberi

ERA Türkiye fenerbahçe bayisi


Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. 


ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Başarısını dünyanın dört bir yanında kanıtlamış, bir yapının içinde olmanın gururunu taşıdığını ifade eden Fenerbahçe ofisi ERA Platin Broker'ı Nazlı Biriciktan, "Kendi işimizin sahibi olma hayaliyle yola çıkarak gayrimenkul danışmanlığına yöneldik" dedi. 


Eğitim olanakları ERA Türkiye'nin sunduğu eğitim olanakları, saha desteği ve destek paketleri ile sektörde farklılaşan bir marka olduğunu gördüklerini söyleyen Biriciktan, "Markanın ofislerinin gelişimine yaptığı eğitim yatırımı başta olmak üzere farklı konularda düzenli olarak sunduğu uygulamalı eğitimlerle de başarımızın artarak devam edeceğine inanıyoruz. 


Aynca kentsel dönüşüm...