28 / 04 / 2024

Era Türkiye nerede

Era Türkiye nerede

ERA Türkiye, sektör profesyonellerini desteklemeye devam ediyor.ERA Türkiye Ödül Gece’si 14 Ocak 2014 Perşembe günü saat 19:00'da İstanbul Marriot Otel Asia' da gerçekleştirilecek.

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

ERA Türkiye’ye yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

İstanbul, özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul franchising ağı ERA Türkiye, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanları arıyor!

ERA Türkiye gayrimenkul bünyesinde çalışmak üzere girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek, en az lise mezunu, sorumluluk sahibi ve performansa bağlı kazanç sistemine inanan çalışma arkadaşlarını arıyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

Era Türkiye REIDIN'in hazırladığı raporlara erişim sağlayacak!

Era Türkiye Gayrimenkul sektöründe kalite çıtasını yükseltti. Era Türkiye REIDIN ile işbirliği gerçekleştirdi. Era Türkiy ve REIDIN işbirliği çerçevesinde Era Türkiye REIDIN'in hazırladığı raporlara erişim sağlayacak...

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Apple aşıkları dikkat! Türkiye’de en ucuz iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 serisinin tanıtıldığı şu günlerde, Apple markasına ait olan diğer telefonlarda iPhone 12 ve iPhone 12'ün fiyatları son derece merak konusu. Peki, Türkiye'de en ucun iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? İşte detaylar...

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Era Türkiye nerede Haberi

Era Türkiye nerede

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, sektör profesyonellerini desteklemeye devam ediyor.

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun katılımıyla, ERA Türkiye’nin sektöründe fark yaratan profesyonellerinin taçlandırılacağı, sektörün en iyilerinin ödüllerine kavuşacağı ERA Türkiye Ödül Gece’si 14 Ocak 2014 Perşembe günü saat 19:00'da İstanbul Marriot Otel Asia'da...