07 / 07 / 2024

era türkiye Sektörel Algı ve İtibar Araştırması

era türkiye Sektörel Algı ve İtibar Araştırması

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

İnşaat sektörü büyüme potansiyelini koruyor!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2020 İnşaat Raporu’nu yayımladı. Hazırlanan rapora göre; Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörü, büyüme potansiyelini koruyor ancak ekonomik ve siyasi risklere karşı hassas… 

Bankacılık sektörü 2020 için güçlü sinyal veriyor!

KPMG Türkiye "Sektörel Bakış 2020- Bankacılık" raporuna göre, Türk bankacılık sektörü, yıl içinde yaşanan uluslararası baskıya rağmen beklenenden daha iyi performans gösterdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

era türkiye Sektörel Algı ve İtibar Araştırması Haberi

era türkiye Sektörel Algı ve İtibar Araştırması

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor. 

Yatırım algısı ise yüzde 24 ile ikinci sırada yer aldı. Gayrimenkul sektörü hakkında sık bilgi alman ve güvenilen bilgi kaynakları sıralamasında ilk sırada 'arkadaş ve tanıdıklar' yer alırken ve billboard, afiş, pano gibi açık hava reklamları ikinci sırada geldi. 

Sektörün genel olarak ne derece beğenildiğini anlamak için görüşülen kişilere 9 sektör içinde gayrimenkul sektörünü ne derece beğendikleri soruldu. Sektörün doğrudan ilişkili olduğu paydaşlarda, fmans çevresi, gayrimenkul hizmet firmaları, kamu kurumlan ve yerel yönetimler, ofis-AVM kiracıları, sektör çalışanlan, sektör liderleri, taşeron firmalar ve tedarikçi firmalar sektörler beğeni sıralamasında gayrimenkul sektörü ilk sıralarda yer aldı. Bankacılık, fmans ve...