14 / 05 / 2024

ERA Türkiye ticari gayrimenkul satışları

ERA Türkiye ticari gayrimenkul satışları

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine sağladığı uzmanlık eğitimleriyle bayilerini başarıya ulaştırıyor. ERA ailesinin ilk ofislerinden ERA Karma, gerçekleştirdiği ticari gayrimenkul satışları ile uzmanlaşıyor.

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

2021'de Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari araç satıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021 yılında Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını açıkladı.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Türkiye ile AB arasındaki ticari ilişkiler artmaya devam ediyor!

Türkiye ile AB arasındaki, ticari ilişkiler artmaya devam ediyor. Türkiye’nin ihracatında AB ülkelerinin payı yüzde 50’ye ulaştı. En çok ihracat yapılan ülke ise Almanya.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Türkiye ticari gayrimenkul satışları Haberi

ERA Türkiye ticari gayrimenkul satışları

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA, Türkiye’nin ilk gayrimenkul danışmanlığı akademisi olan ERA Akademi’de bayilerine ve danışmanlarına verdiği mesleki eğitimlerle başarılarını katlıyor. Bunun sonucu olarak ERA Türkiye’nin Nişantaşı’nda yer alan franchise ofisi ERA Karma, düzenli olarak verilen eğitimlerin ve merkez ofisin desteğiyle, ticari gayrimenkul satışlarını arttırdı.


Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yetişmiş iş gücünün öneminden her fırsatta bahseden ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “ Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiğimiz ERA Akademi’de verilen uzmanlık eğitimleri neticesinde, bayilerimiz sadece konut gayrimenkulünde değil,  ticari gayrimenkul satışlarında da başarılı işlere imza atıyorlar. ERA Karma ofisimizin gerçekleştirdiği, Kadir Has Üniversitesi öğrenci yurdu kiralaması bunun en sıcak örneğidir. Deneyimli uzmanlar tarafından verilen eğitim ve seminerlerimiz devam ettikçe tüm ofislerimizin başarılarını artıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.


Ticari gayrimenkul satışlarının uzmanlık...