28 / 04 / 2024

ERA Türkiye ürünleri

ERA Türkiye ürünleri

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Migros'ta çok al hesaplı al kampanyası başladı! yüzde 60 indirimli ürünleri yetişen kapıyor! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market çok al hesaplı al kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında kağıt havlu ürünleri yüzde 60 indirimlerle satışa sunulacak. İşte 11 Ocak Ocak 2023 fiyat listesi...

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Türk ürünleri hakkında flaş gelişme! Market rafları kiralanacak

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Türkiye ürünleri Haberi

ERA Türkiye ürünleri

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha ekledi.  Son 1 ayda 7’nci ofisini açan ERA Türkiye, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ERA Amiral’i hizmete soktu. ERA Amiral, Bursalılara nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesiyle hizmet verecek.


Türkiye’nin dört bir yanından talep var


ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ERA Amiral’ in açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının sadece ofis açmak olmadığını, franchise ağına sürekli destek verebilecek bir çizgide yürümek olduğunu söyledi. Baygan, “ ERA Türkiye olarak, önümüzdeki dönemde Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve İzmir başta olmak üzere büyük illerde ERA markalı ofislerin sayısını artırmayı hedefliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde özellikle Doğu Anadolu illerinden çok sayıda başvuru alıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz,  ofislerin geliştirilmesi ve tutundurulması konusu. Bu açıdan büyümemizde, sürekli destek kriterini...