13 / 05 / 2024

Erbakan Malkoç

Erbakan Malkoç

Bu yıl 3. kez düzenlenen Dumlupınar Üniversitesi Genç Girişimciler Zirvesi’ne Ünlü Tasarımcı Erbakan Malkoç da katıldı...

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile F.E. Fatooohı Malko tarafından kuruldu.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Malkoç, Bektaş Şimşek ve Mete Orkun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

Asgari ücret 14 bin lira olacak! Bunu duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!  

Yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken siyasilerin bu konudaki tartışmaları da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini söyleyerek asgari ücreti 14 bin TL yapacağını vaat etti.

Asgari ücret teklifini güncelledi! Bomba rakam geldi! Duyan bayram edecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammına dair açıklamalarda bulundu. Erbakan, Türkiye’de açlık sınırının 7 bin 425 lira olduğunu dile getirdikten sonra asgari ücrete yapılması gereken zam oranını belirtti.

Hassas ilaçlarda tehlike çanları çalıyor

İlaç bulunamama oranlarının artmasından endişe ettiklerini ifade eden İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Genel Sekreteri Savaş Malkoç, "Düşük fiyatlı ilaçlarda üretimin sürdürülebilmesi giderek zorlaşıyor, hatta imkânsız hale geliyor" diye konuştu.

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Göksu Kaya, Mustafa Erbakan Onat ve Sedat Ay ortaklığında kuruldu.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Samko Group Turizm Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samko Group Turizm Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samır Sabah Ism Ismaıl ve Mılad Malko Noh Noh ortaklığında kuruldu.

Erbakan Malkoç Haberi

Erbakan Malkoç


Üniversite öğrencileri ile deneyimlerini ve başarı öyküsünü paylaşan ünlü tasarımcı öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. İş dünyasının ve medyanın önde gelen isimlerinin sektörle ilgili öğrencileri bilgilendirdikleri zirvede Erbakan Malkoç’un başarı hikayesi ayakta alkışlandı.


Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşen zirvede sektörün önemli isimleri öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Bu önemli isimler arasında Türkiye’de ve dünyada araç iç ve dış tasarımlarıyla tanınan Erbakan Malkoç da vardı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ünlü tasarımcı, iş yaşamında karışlaşabilecekleri zorluklar hakkında da gençleri bilgilendirdi. Zirvenin diğer katılımcıları; Apco WorldWide Türkiye Genel Müdürü Zeynep Dereli, The House Café Kurucusu Canan Özdemr, Ekonometri Dergisi CEO’su Sertaç Kantarcı ve Bemar Genel Müdürü Emel Özmal gibi önemli isimlerdi.


Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç; “Çocuk yaşımdan beri çalışıyorum ve hayatım...