18 / 05 / 2024

Erbeğ 3 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 3 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Tarım Kredi Market, 19-26 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili ürünlerde indirim var!

Tarım Kredi Market, 19-26 Nisan 2024 tarihleri arasında özel indirimler yapacağını duyurdu. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşlar için indirimli ürünler raflarda yerini alacak. Buna göre, 525 gr peynir 119 TL, 3'lü havlu kağıt 29.90 TL, 6'lı süt 39.90 TL.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Tarım Kredi Market temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını başlattı. 

ABD'de tarım dışı istihdam Nisan ayında beklentilerin üzerinde attı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'de tarım dışı istihdam bu yılın Nisan ayında 253 bin ile beklentilerin üzerinde artış gösterirken, yine açıklanan rakamlara göre, işsizlik oranı yüzde 3,4 ile tarihi düşük değerlerine yakın seyretti.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Tarım Kredi 45 üründe indirim tufanı başlattı! 830 gr salça 34,25 TL'ye çakıldı! Online katalog 3 Şubat 2023 fiyat...

Tarım Kredi Kooperatifleri, Şubat ayı indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Tarım Kredi'de indirim atağı! Çaydan pirince sepet dolduracak dip fiyatla 3'er 5'er satılıyor 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market 31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Tarım Kredi'de indirim atağı! Çaydan pirince sepet dolduracak dip fiyatlar! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Tarım Kredi kataloğunda 3 kg çay 189 TL, Peros deterjan 104 TL, tuvalet kağıdı 74 TL! 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Market'in 1-15 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Ayçiçek yağı, peynir, et, çay gibi ürünler yer aldı. İşte 8 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu...

Erbeğ 3 Tarım Yatırım nerede Haberi

Erbeğ 3 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.


Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Tarımla ilgili her türlü konuda teknoloji, danışmanlık hizmetleri yürütmek, tarımsal proje yapmak, proje ve yatırımları taahhüt ve kontrol etmek b.Konusu ile ilgili faaliyetler için gerekli menkul, gayrimenkul, tesis, bağ, bahçe, arazi, sera, tarım teknolojileri kurmak, kullanmak, devir almak, devretmek, inşa etmek, almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. c. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve diğer ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, güneşten elektrik enerjisi üretmek...