02 / 05 / 2024

erbek inşaat ukrayna

erbek inşaat ukrayna

Rusya,Ukranya veKırım'da 27 yıldır faaliyet gösteren Erbek inşaat Kırım'da yat kimanı ve otelini tamamladı, yeni yatırımlara hız verdi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Ukrayna’da inşaat izni başvuruları 24 saat içinde yanıtlanıyor!

Ukrayna'da binlerce inşaat için hazır olma beyanı, çalışmanın başlangıcına dair mesajlar ve uygulanması için izinler yayınlandı.

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

Türk inşaat firmaları Ukrayna’da 7 milyar dolarlık proje hayata geçirdi!

Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Türk inşaat ve yapı şirketlerinin Ukrayna'daki güçlü varlığını sürdürdüğünü belirtti.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

Limak İnşaat'tan Ukrayna'ya koronavirüsle mücadele desteği!

Limak İnşaat, Ukrayna-Türkiye Parlamento Dostluk Grubunun faaliyetlerini güçlendirmek için Ukrayna'ya destek sağlayacak...

Limak İnşaat Ukrayna’da köprü ve yollar inşa edecek!

Limak İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında, Ukrayna’da hayata geçirilen çeşitli projelerin inşa edilmesi için iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

erbek inşaat ukrayna Haberi

erbek inşaat ukrayna


Ukrayna'nın en büyük Türk inşaat firmalan arasında yer alan Erbek İnşaat, sektördeki deneyimlerini yeni hedef pazarlara taşımak için kolları sıvadı. Başta Ukrayna ve Rusya olmak üzere 27 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında inşaat işleri yapan Erbek İnşaat, Afrika pazarına açılmak için çalışmalara başladı. Erbek İnşaat, çalışmaları kapsa güne kadar birçok projenin altına imza attı. Erbek İnşaat, bugüne kadar ağırlıklı olarak çalıştığı Ukrayna vef Kırım'da Yalta yat limanı, Yalta Pribrejray Bristol Otel Projesi ve Adelaide Apart Otel gibi projeleri tamamladı. 


Şirket ayrıca Naberejnaya 24 Otel Kompleksi Projesi,Kırım İçecek Fabrikası ve alışveriş merkezleri gibi 30’a yakın büyük projenin altına imza atan Erbek İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkam Ercan Bekar, "Ukrayna’da faaliyet gösteren en büyük Türk inşaat firmalan arasmdayız. Yaptığımızmında özellikle Ukrayna ve Kiev'de bu...