21 / 05 / 2024

erbil Kayserili iş adamları

erbil Kayserili iş adamları

Kayseri Ticaret Odası ( KTO ) Yönetim Kurulu Başka nı Mahmut Hiçyılmaz, dünyanın farklı yerlerinde ticari iş birliği için ofis açılma sı gerektiğini düşündüklerini belirtti...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Irak Erbil'de arazi kavgası: 4 ölü, 4 yaralı!

Irak Erbil'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Türk firmaları Irak'ın yeniden inşasına talip!

Türk firmaları,  Erbil'deki iş fuarına katıldı. DEAŞ'la yaşanan çatışmalar sonucunda Musul, Anbar ve Salahaddin vilayetlerinin yeniden imarı için Türk firmaları çalışmak istiyor.

Ali Fuat Erbil: Ekonomi baharda canlanacak!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, ekonomiyi canlandırmak için kamu-özel sektör arasında omuz omuza bir çaba olduğuna işaret ederek daha pozitif bir yıl beklediğini aktardı.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kayserili emlakçılar sektöre düzenleme bekliyor!

Emlakçılar için yapılacak yeni düzenleme öncesi bu mesleği yapanlar sıkıntılarını anlattı. Kayserili emlakçılar, herkesin bu mesleği yapmasından dertli. Manavın, kasabın, berberin bile emlakçı olarak sektörde iş yapmaya çalıştığını iddia ediyorlar.

Suudi Arabistan, IKBY Erbil'de konsolosluk binası açacak!

Suudi Arabistan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde konsolosluk binası açacak. Suudi Arabistan Bağdat Büyükelçisi Semir Sebhan durumu takip etmek için Erbil'e geldiğini belirtti.

TİKA, Erbil'de 14 okulun onarımını yapacak!

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kurum Irak'ta 2014'ten bu yana Erbil ve Kerkük'te insani yardımlar başta olmak üzere birçok alanda gerçekleştirdiği kalkınma projelerine devam ediyor.

erbil Kayserili iş adamları Haberi

erbil Kayserili iş adamları

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, dünyanın farklı yerlerinde ticari iş birliği için ofis açılması gerektiğini düşündüklerini belirterek, "Bu çerçevede şu an için belirlediğimiz birkaç yer var. Bunlardan biri de Kuzey Irak, Erbil. Aynı coğrafyayı paylaşan iki ülkenin bu ofis sayesinde daha sıkı ticari ilişkiler içinde bulunacağına inanıyoruz" dedi.


Kayseri'den Irak'ın kuzeyine ihracat yapan firmalarla kentteki bir otelde bir araya gelen Hiçyılmaz, yaptığı konuşmada, 2023 yılı için ortaya konulan hedeflerin büyük anlamlar taşıdığını söyledi.


Özellikle ekonomik alanda ortaya konulan hedeflerin her kesimin ortak hedefi olması gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, 2023 yılı için hedeflenen ihracat rakamının 500 milyar dolar olduğunu anımsatarak, son yıllardaki ihracat artışının kalıcı ve istikrarlı hale gelmesi için tüm kurumların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini belirtti.


Kayseri'de uluslararası...